Općenito > Oprema

Kupnja jakne..

<< < (14/19) > >>

3alfa3:
hein gericke je stara firma. Ima samo u njemackoj valjda 100 svojih ducana, a i po cijeloj EU ih ima puno. Nisam stekao dojam da je nesto posebno skupo kod njih. Motoristi u Njemackoj dosta tamo kupuju

kilezg:
@ matt750
Ja sam pred kraj ljeta iso kupovat rukavice u bencony i od svih silnih modela koje sam vidio na njihovoj stranici je bilo svega par rukavica, tako da ti je bolje otic tam i vidit sta nude nego se uzdat u web... jedino ak nije nes updateano.

danc00:
Niš nije apdejtano, bil sam ja tik prije Nove godine i imali su 3 vrste rukavica po 450kn i to je to...suša neka.

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Siječanj, 2011, 21:54:11 ---hein gericke je stara firma. Ima samo u njemackoj valjda 100 svojih ducana, a i po cijeloj EU ih ima puno. Nisam stekao dojam da je nesto posebno skupo kod njih. Motoristi u Njemackoj dosta tamo kupuju

--- Kraj citata ---
imam dojam da je kvalitetna... niš posebno al ono u rangu ovih koje vi spominjete..

matt750:

--- Citat: danc00 - 25 Siječanj, 2011, 23:58:26 ---Niš nije apdejtano, bil sam ja tik prije Nove godine i imali su 3 vrste rukavica po 450kn i to je to...suša neka.

--- Kraj citata ---

Super, na kraju budem ko pokisla kokoš otišao do šepića i uzeo IXS Novara
http://www.motooprema.hr/?rukavice/41/novara/Z6576

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju