Općenito > Oprema
Kupnja jakne..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 25 Siječanj, 2011, 12:28:10 ---uu ova bi sad meni išla uz scoot :o
--- Kraj citata ---
Ja sam proslu zimu kupio ovu za 1350 kuna (50% popusta - redovna cijena je bila 2700). Proljetno/ljetna jakna sa odlicnim stitnicima (cak i onaj za ledja je dosta kvalitetan). Ali ona nema toplu podstavu pa nije za hladnija vremena.
http://www.magnetix.hr/pics/RSJ227_BLK_big.jpg
Kad se skine vanjski dio izgleda ovako i u njoj mi nije bilo vruce ni na turama od 600km usred ljeta po moru:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
duje87:
negdi san procita da nekome pusta jaketu kišu po šavovima,pa kupujte smeća :laughing6: :laughing6: :laughing6:
je svasta kupujete,i onda je neko reka da je ixs ok,al da ima bolje..eto ja iman ixs vec 7 godina ovaj model http://media.bogotto.eu/images/350px/493664-Z7286-003.jpg ,znaci 7 godina,nebrojeno padova,milijun puta na kiši,ima duplu postavu stitnike za laktove ramena ledja i nikad mi kap vode nije pustila,od pustih padova se nije ni iskidala..jedino eto sta san ove godine primijetia je da su čičci oslabili,to bi valjalo prominit..
jaketa je koštala onda 1750kuna,ja san uzica neki popust i jednostavno san prezadovoljan..ni kune mi nije žaj :icon_thumright:
a sad ako neko kaze da od ixs ima bolje,svaka mu cast,al meni od ovoga bolje ne triba,dok god valja,nosit cu je :hello:
3alfa3:
--- Citat: duje87 - 25 Siječanj, 2011, 16:46:45 ---negdi san procita da nekome pusta jaketu kišu po šavovima,pa kupujte smeća :laughing6: :laughing6: :laughing6:
je svasta kupujete,i onda je neko reka da je ixs ok,al da ima bolje..eto ja iman ixs vec 7 godina ovaj model http://media.bogotto.eu/images/350px/493664-Z7286-003.jpg ,znaci 7 godina,nebrojeno padova,milijun puta na kiši,ima duplu postavu stitnike za laktove ramena ledja i nikad mi kap vode nije pustila,od pustih padova se nije ni iskidala..jedino eto sta san ove godine primijetia je da su čičci oslabili,to bi valjalo prominit..
jaketa je koštala onda 1750kuna,ja san uzica neki popust i jednostavno san prezadovoljan..ni kune mi nije žaj :icon_thumright:
a sad ako neko kaze da od ixs ima bolje,svaka mu cast,al meni od ovoga bolje ne triba,dok god valja,nosit cu je :hello:
--- Kraj citata ---
Od IXS-a svakako ima boljeg, ali stvar je da li ti to treba ili ti je i ta IXS dobra. Meni je.
Tako i ja imam IXS Merrit jaknu vec nekih 5 godina. Prije 2 godine sam promijenio cicak gore na vratu i sve 5. Isto ima zimsku podstavu na skidanje i stitnike laktova ramena i ledja, ali ovaj na ledjima je zapravo ko neki mekani mousepad ;D
Slijedeca jakna tog tipa ce opet biti IXS
ova desna:
duje87:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Siječanj, 2011, 16:53:57 ---Od IXS-a svakako ima boljeg, ali stvar je da li ti to treba ili ti je i ta IXS dobra. Meni je.
Tako i ja imam IXS Merrit jaknu vec nekih 5 godina. Prije 2 godine sam promijenio cicak gore na vratu i sve 5. Isto ima zimsku podstavu na skidanje i stitnike laktova ramena i ledja, ali ovaj na ledjima je zapravo ko neki mekani mousepad ;D
Slijedeca jakna tog tipa ce opet biti IXS
--- Kraj citata ---
pa ne kazen da nema boljeg,al sta ce ti bolje,ako u ovoj jaketi imas prakticki sve..i jos u toj cijeni..najjaci su mi bili pokusaji nekih koji su uzimali jakete od oko 1000 kn i da ustede tih par stotina kuna,jakete propustale vitar, vodu ,bez postave, protektora i slicno..
dobro si reka,mousepad..al eto ima ga :icon_biggrin:
kos3:
ja imam Bering jaknu to je francuska marka stara je nekih 4 godine isto nikad nije propustila al me zato s popustom kostala nekih 1500kn al nisam pozalio ni kune jako sam zahvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju