Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (58/142) > >>

chupa206:

--- Citat: ziloryder - 28 Svibanj, 2011, 10:42:14 ---ajd.. bas cu to probat danas jer nemogu skinit kolo, a nemam kompresor pa vam javim

--- Kraj citata ---

uzmeš ključ, čekić i na trzaj probaš, kažeš nekome da sjedne i stisne kočnicu dok to radiš  :icon_thumright: pa nam javi

dusVu:

--- Citat: chupa206 - 28 Svibanj, 2011, 12:50:58 ---uzmeš ključ, čekić i na trzaj probaš, kažeš nekome da sjedne i stisne kočnicu dok to radiš  :icon_thumright: pa nam javi

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
a neznam kako ovo sa wd-om funkcionira, ja imam sprej bas za kocnice kvacila itd...nisam jos koristio pa neznam kaki je al sprej za karb istog proizvođaća fino sluzi svrsi

ziloryder:
Pozdrav!!

Pakne cu rjesit sutra jer sutra planiram dosta stvari napravit pa cu sve odjednom... E sad treba mi vasa pomoc: Imam onaj auspuh od baotiana sa onim sjajnim znaci sa zakovicama su samo oklop od auspuha stavili tamo gdje je bio postojeci...znaci unutra nema nista ..pa mi sad treba pomoc sta stavit u njega i kako dobro Izolirat ,,itd da nevozim traktor nego skut sa malo otvorenijim auspuhom i hebenim zvukom hvala unaprijed :headbang: :headbang:

Imam i planova s tablicom, undertailom itd

iabram:
evo za auspuh imas ovdje kak ga napravit, tak ja mislim sebi radit

http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/7976-home-made-4t-auspuh/

duka:
umjesto ove mrezice sto je on imo moze se uzet kanta za papir i savit u cjev al mora imat 3 sloja da ne bude pre otvorena posto su rupe puno vece. ak trebas pomoc slobodno mi se javi na PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju