Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

skr180

<< < (13/18) > >>

Aprilliante:
poslusaj mene ako oces pa probaj tak.evo ja cu ti rec kako frend ima.znaci multivar u kombinaciji sa 19x17 rolicama 8,5g serijski centralni i crveni federi na serijskom kvacilu.remen je malossi kevlar.motor ispucava ko blesav i medjubrzanje jebeno.

SRAD:

--- Citat: igor.sb - 18 Siječanj, 2011, 17:32:00 ---stavi dugi bijeli centralni za ispaljivanje, naravno povlaci i teze role  :dontknow:

krajnje ti i onako ne treba

+ samo sto dugi navodno ne dozvoljava otvaranje polutke do kraja zbog svoje duzine, pitaj srada u vezi toga, al ako oces ganjat šus, definitivno treba tvrđi centralni, ovo s podloskama i remenom zajeb...

--- Kraj citata ---

Što se tiče duge opruge ide do kraja ali u samom kraju dosta teže. S vremenom kvačilo dobije luft u predjelu gdje se zakače federi pa bez obzira koliko bili tvrdi federi budu malo opušteni tako da to nije uvijek idealno.
Ne treba ništa dirati oko prijenosa jer sam start mu je dobar a i bolje je da ne skaće s mjesta, uz to koristi valjčiće 19 tako da dodatne šajbice mogu samo smanjivati maksimalnu brzinu.

DevMichele:
meni sam start i nije vazan najvaznija su mi medjuubrzanja tako da bude ostalo ovako ..sad se moram pozabavit karburatorom i zadnjim amortizerom od aeroxa

ancoo:
Nije to nista posebno koliko se da viditi iz snimljenih uradaka ovako je moj Führer isa a virujen da i bolje dok je bija kod mene a mislin da bi ga triba dobiti nazad 9.2.2011. nakon 6 miseci  ::) bar je uredno garaziran u postaji  ;D

DevMichele:
ma ide vjeruj mi nemas dojam o velicini parkinga ..ugl bude jos bolje iso kad ga ustelam i to je to vise nedu drkat nsita jer ce nakraju ispast drag a ne racing skuter haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju