Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

skr180

<< < (7/18) > >>

skipper_2t:

--- Citat: DevMichele - 12 Siječanj, 2011, 18:11:24 ---ma latobrani mi netrebaju hahaha ..tj nemam ih ako nabavim super ako ne ne..
utezi volana se nabavljaji.

@pajo

nisam rijesio jos budem nesto pred kraj tj i onda bude probna voznja i  stelanje karba ako vrijeme dopusti

--- Kraj citata ---
iman ti ja blatobrane za njega ako ti tribaju

DevMichele:

--- Citat: skipper_2t - 13 Siječanj, 2011, 14:51:48 ---iman ti ja blatobrane za njega ako ti tribaju

--- Kraj citata ---
ma hvala na ponudi ,ali nemam nesto kinte sad tesko je odrzavat 2 motora

skipper_2t:
ma posaljen ti ih ja besplatno ti samo postarinu plati ionako ih iman 5-6 u garaži

[SB]Replica 180:

--- Citat: gagi racer - 13 Siječanj, 2011, 11:37:55 ---nekontam u cemu problem :) uopste me ne poznajes ocigledno :) videces, koliko je to mm, 34 >>> uglavnom videces :) daj jos neke slike cilindra, bas me zanima kako je odradjeno pero, ako je dirano, i prelivni, tamo sto nalezu kod blokova, ako si to dirao...

--- Kraj citata ---

sta ce vidjeti? LOOOOL , ni radilicu nisi kupio kak spada, vec si isao na najjeft. varijantu , a tu se usporedujes s nekim tko je utrpao novaca koliko ti ne mozes ni zamisliti  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

@mikele : vise bi volio ovaj blok vidjeti na necem vecem, ali daleko da ovo nije brutala  :hello:

SRAD:

--- Citat: gagi racer - 13 Siječanj, 2011, 11:37:55 ---nekontam u cemu problem :) uopste me ne poznajes ocigledno :) videces, koliko je to mm, 34 >>> uglavnom videces :) daj jos neke slike cilindra, bas me zanima kako je odradjeno pero, ako je dirano, i prelivni, tamo sto nalezu kod blokova, ako si to dirao...

--- Kraj citata ---

--- Citat: Josip - 13 Siječanj, 2011, 12:31:12 ---daj molin te!!!

s kim se ti usporedujes?!?!

ne kazem da je tvoj majstor los, ali ti ocigledno nemas pojma sta ti slaze, nemas nikakvu viziju za koju svrhu ti je taj motor, cas ces u njemacku, cas je za vozikanje, cas ovo cas ono. kad si dosa na forum nisi zna kako se skida svicica (ne doslovno), a sad si toliko pametan i sposoban da ce tvoj scoot prat sve po forumu?!?!?!

s covikom koji je sredija cilindara koliko ti u zivotu nisi vidija????
kad tvoj scoot bude isa ko SRAD-ov, s identicnim dijelovima koje on ima onda mozes nesto rec, a do tad molim te ne pricaj, jer si stavija jednu snimku di ti motor jedva skine popcorn-a.

mislim da ce cak moj motor koji se slaze za EDD (everi dej drajving  :toothy12:) bolje ic nego taj tvoj!

Sorry MOD-ovi ali sam mora, citam njegove postove zadnjih par mjeseci i samo mi se kupilo. Ovo je dan D. Jednostavno sam puka!

--- Kraj citata ---

Josipe smiri strasti :) Gagi nije komentirao nekulturno tako da nema smisla da se tako odgovara. Kako i koliko će skuter ići ovisi o trudu koji se uloži a bitni su i dijelovi.
Dobro je da ljudi na forumu slažu i tuniraju skutere :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju