Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
skr180
bebesr180:
šouuuuu......vidit cete vi kad gagi slozi svoju 2t micu pa kad nas sve bude napro dobro.....hahahaaaha inace ovaj skuter je bombon sto se tice setupa vise nego odlicno a po izgledu mi se iskreno nesvidja al bitno da sluzi svrsi :headbang:
CoK:
@josip - editirao sam malo post ubuduce to il na PM, ili u RING, il neznam...samo ne u projekte
skiper je ruzan ko smrt! ali sigurno ide ko suga :toothy11:
meni se dopala ova kocnica radialna mmmmm :-*
steeef:
--- Citat: gagi racer - 13 Siječanj, 2011, 11:37:55 ---nekontam u cemu problem :) uopste me ne poznajes ocigledno :) videces, koliko je to mm, 34 >>> uglavnom videces :) daj jos neke slike cilindra, bas me zanima kako je odradjeno pero, ako je dirano, i prelivni, tamo sto nalezu kod blokova, ako si to dirao...
--- Kraj citata ---
očigledno da ti uopšte neznaš stipeta,tj dečka koi je sredil taj cilindar sa slike..
ko ni puno toga ni u vezi svog skutera..
puno spejsovanja još trebaš napravit da bi možda bil za usporedbu (al boljih od čiščenja klipa šmirglom 40) ;)
autor mi je još ranije pokazal sliku i rekel neke stvari..tak da svaka čast za skr i poso oko tuninga..
debeli,nie ružan neg je mad max,baš je jebenica :icon_biggrin:
DuXy.:
skut je super odradjen... bas mad max sto kazu... pravi racing :D
a cilindar...pa sta reci... SRAD je majstor svog zanata, zna znanje... a opet nije kao neki 'tuneri' koji se samo prave pametni, i nista ne zele pomoci... ljudina je, nema sta... :)
i bilo bi lepo da ima jos ovakvih, pa ne mora "projekata", nego cisto predstavljanja na forumu... da se vide te real racing machine... :headbang:
skipper_2t:
skiper je bomba :uuuu: samo jos naprid stavi felgu 12cola i bice strava za vozit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju