Ostalo > Motocikli

ktm 525

<< < (14/16) > >>

te-te-ac:

--- Citat: DevMichele - 07 Veljača, 2011, 16:45:18 ---ma ovo je tek pocetak jos se prilagodjavam na zadnju kocnicu dole ..razmiljam o zadnjoj kocnici ispod kvacila onda bi mogo puno vise iza :D

--- Kraj citata ---

ja bi prebacio obavezno gore kočnicu.. svako ko voli točkarat ima kočnicu gore.. štunteri se prilagode kak njim pase..

jedino neznam kak bi ti bilo da si provuces na jednu čeljust dvije pumpice.. informiraj se na PH..oni sigurno znaju vise..

samo teraj..  :glasses9:

DevMichele:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2011, 15:29:11 ---jesi naucio presaltati ga na zadnjem, ili vozis u istoj brzini ?

--- Kraj citata ---
OVAKO
krenem u prvoj i do 4 ga vozim nisam imao mjesta za vise ..a cuj mogu ga cca 200m vozit

inace salta bez kvacila po zadnjem ..

@
teteac
PH ?? objasni malo nku stunt forum ili?

Drnda:
ph supermoto forum je mislio koliko mi se cini... ma ide tebi to super... ja bi se razbio iste sekunde.. jer od bicikla mi navika ostala da se cvrsto drzim za volan, pa onda na skutu dam full gas kad ga trznem pa neznam pustiti LOL

DevMichele:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2011, 17:58:55 ---ph supermoto forum je mislio koliko mi se cini... ma ide tebi to super... ja bi se razbio iste sekunde.. jer od bicikla mi navika ostala da se cvrsto drzim za volan, pa onda na skutu dam full gas kad ga trznem pa neznam pustiti LOL

--- Kraj citata ---
uff to mi se jako ceto desavalo u pocecima pogoto kad sma radio krugove neznam zasto ..sva sreca pa je tad bio sp a ne ktm  :help:

Drnda:
nezz, jednostavno nikako da skuzim da treba pustiti gas, radi toga i ne zelim forsirati ni ici na zadnji jer znam da cu otici na ledja i sjebati skut pa ne zelim..
na zadnjem sam jedino kad u mjestu dam full gas pa on sam ode na zadnji i na nekih 30 kmh se spusti... inace ne zelim..

svaka tebi cast... uzmes ktma i odmah na zadnji hehe.. nebi ja bas  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju