Ostalo > Motocikli

ktm 525

<< < (8/16) > >>

dino-vk:
To neznam,jer znam da je bilo problema s tim...mislim  niej bed zablokat motor al treba izvest to u papirima...

kruno0204991:
Evo ovako zanima me samo mogu li ja voziti lc4 mašine s a2 kategorijom , mislim dakle na 640 , duke 2 , duke 3 itd.
 w

starije lc4(620,625,640,660,duke 2) da,ali novije(690 smc/sm/smr,duke 3) ne,jer kod starijih je postojala neka fora da su tvornički deklarirani na manje ks,a na novima toga više nema

copy/paste sa ph supermoto gdje je i clan Dev Michele

dino-vk:

--- Citat: kruno0204991 - 12 Siječanj, 2011, 19:07:15 ---Evo ovako zanima me samo mogu li ja voziti lc4 mašine s a2 kategorijom , mislim dakle na 640 , duke 2 , duke 3 itd.
 w

starije lc4(620,625,640,660,duke 2) da,ali novije(690 smc/sm/smr,duke 3) ne,jer kod starijih je postojala neka fora da su tvornički deklarirani na manje ks,a na novima toga više nema

copy/paste sa ph supermoto gdje je i clan Dev Michele

--- Kraj citata ---
duke-a 2 nemozes voziti,vjeruj mi kad ti kazem...ja imam exc 450 i pise mi 9 kW u prometnoj,husabergu fs 650 pise 6 kW...ostale starije mozes s A2 voziti,..nove opet ne,bez kemijanja raznih... :icon_thumright:

DevMichele:
Dobar dan

690 SMC postoji u varijanti za njemacko trziste sa 24 Kw. Mi na skladistu imamo samo standardne modele sa punom snagom, ako ste zainteresirani za kupnju takvog modela mozemo poslati dopis u tvornicu da li je takav model trenutno isporuciv.

Pozdrav

Moto Spica doo

kruno0204991:
DUKE II se moze voziti ali da ne idemo u raspravo opet mozda ne svi modeli ali par njih koje sam nasao mogu se voziti tako da eto...

a ovo za 690 smc sam procitao na ph forumu gdje je clan MMS ( gazda moto market servisa) malo pricao o tome)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju