Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
pajo:
--- Citat: danc00 - 25 Svibanj, 2011, 23:59:55 ---Misliš rupa kod starta, to sam tako kretal, nisam dao odmah puni gas...
Kreće na 6T, možda bi sad mogel spustit na 5T sa mekšim federima ali mi se ne da sad opet kvačilo rastavljat pošto nemam alat za mjenjanje federa pa se naj**** ko Isus dok ih zamjenim!
E kak da popravim to da mi na startu zakuca na 10T okretaje i onda ih nakon par metara spusti na 9T, kak da naštelam da mi uvjek bude na 9T kroz start i ubrzanje?!
Raspital sam se danas u Amitrade polini 4.4gr rolice koštaju 85kn! Pa bi njih mogel probat, malo teže da mi na kraju okretaji nejdu do 11T, ili da probam naručit malossi 4gr ravno, al onda ću dobit još više okretaje :icon_scratch:
Nisam više pametan, samo znam da serijski remen ide gore sljedeći, jer mi bolje paše od ovog Heba (760x16)
--- Kraj citata ---
ne mislim na gas več to što i sam kažeš da digne na 10t pa spusti na 9t.tu jedino pomaže linearna polutka.
za remen ne mora biti seriski samo da bude krači od 760 odmah če se drugačije ponašat :icon_thumright:
danc00:
A jebiga, politke ne mislim mijenjat, jer cu tad trebat i variomat drugi jel tak?
A za remen je odluceno! Kevlar ce biti, samo ne znam koji!! Slow mi preporuca malossi kevlar koji je dimenzijama isti kao i serijski, te u zg kosta 220kn!
A mene jos zanima polini kevlar (750x17) znaci malkice je siri a i duzi! Pa ak imate iskustva sa polini kevlarom pomognite oko odabira!!
POLINI vs MALOSSI :icon_scratch:
walkay:
Lijepo ubrzava, malo ti se prevrtava, ali stavi 4,4g i bit ce super! :icon_thumright:
wonderkid:
neces treba mjenjat variomat,ja bi uzeo polini kevlar
danc00:
Polini će valjda i ići....
Par slika:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju