Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (12/95) > >>

danc00:
Bit će, bit će :icon_thumright:

19mm je želja, no nije na listi prioriteta, po zimi sam uzel novi 17.5mm dell i ne mislim ga za par mj vožnje umirovit, nemam para na bacanje baš, a i sad mi troši 3.5L(max) na 100km i svječica mi je smeđa da bolja nemre biti pa sam zadovoljan s njim!

Prioritet je : 107mm kvačilo
                   107mm zvono- sa boljim hlađenjem
                   Polini KEVLAR 750x17mm
                   Sava MC 29 zadnja guma

Eto to bi trebalo ići gore ovu sezonu, kad se skupi nekaj sitnog, pa se zaletim u Slo po to pa me izađe malo jeftinije radi mervera!

Samo me kvačilo i zvono brinu, jel svejedno koju firmu uzmem RMS/BGM, jer imaju ista kvačila i zvona samo druge boje...i BGM ima komplet kvačilo + zvono za 60€ ak se uzme zajedno! Kvačilo je štelajuče a zvono je isto ko wingbell samo kaj je još olakšano, jer nije puni materijal nego ima tri kraka...jel netko ima to zvono? Pitam jer sam skeptičan pošto je tolko olakšano/oslabljeno da mi se nebi deformiralo pod temperaturom!? :icon_scratch:

Faba:

--- Citat: danc00 - 07 Svibanj, 2011, 15:11:27 ---Bit će, bit će :icon_thumright:

19mm je želja, no nije na listi prioriteta, po zimi sam uzel novi 17.5mm dell i ne mislim ga za par mj vožnje umirovit, nemam para na bacanje baš, a i sad mi troši 3.5L(max) na 100km i svječica mi je smeđa da bolja nemre biti pa sam zadovoljan s njim!

Prioritet je : 107mm kvačilo
                   107mm zvono- sa boljim hlađenjem
                   Polini KEVLAR 750x17mm
                   Sava MC 29 zadnja guma

Eto to bi trebalo ići gore ovu sezonu, kad se skupi nekaj sitnog, pa se zaletim u Slo po to pa me izađe malo jeftinije radi mervera!

Samo me kvačilo i zvono brinu, jel svejedno koju firmu uzmem RMS/BGM, jer imaju ista kvačila i zvona samo druge boje...i BGM ima komplet kvačilo + zvono za 60€ ak se uzme zajedno! Kvačilo je štelajuče a zvono je isto ko wingbell samo kaj je još olakšano, jer nije puni materijal nego ima tri kraka...jel netko ima to zvono? Pitam jer sam skeptičan pošto je tolko olakšano/oslabljeno da mi se nebi deformiralo pod temperaturom!? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ako je masivnije,sporije se grije, ali se i sporije hladi.Ako je olakšano,brže se grije, ali se brže i hladi.
Isto ko kokos i jaje  :toothy12:

Ako nisi stalno u gradu,nebi trebo imat problema sa zvonom  :icon_thumright:

danc00:
Ok, nisam iz grada, a to kaj par put otiđem do Zg, nije niš!

Nego imam još pitanje kaj se zvona tiće!

Za kvačilo znam kaj se dobi, no kaj dobim sa novim zvonm, pošto mi je serijsko OK, nije poderano i do sad probleme sa grijanjem nisam imal, jel ga je potrebno mjenjat ili može ostat ?

pralas:
zvonom dobijes bolje hladenje kvacila...
nije ga potrebno mjenjati!

wonderkid:
prelijep je rox

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju