Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
steeef:
--- Citat: igor.sb - 19 Lipanj, 2012, 23:26:48 ---bzvz
bolji da uzmes urednog sra, za razliku novaca roknes 172 i disk odozada, trosi ce manje nego rox, a trajat vjecno, manje brige nego s runnerom
vxr :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
trabanti baj baj :laughing3: :laughing6: :laughing9:
igor.sb:
e, netko te zove u garazi!
pita dokle ce?
danc00:
--- Citat: igor.sb - 19 Lipanj, 2012, 23:26:48 ---bzvz
bolji da uzmes urednog sra, za razliku novaca roknes 172 i disk odozada, trosi ce manje nego rox, a trajat vjecno, manje brige nego s runnerom
vxr :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Misliš da bu manje trošil od 4-4.5l/100, to mi je teško za povjerovati?
EFZ mi je dal krug na svojoj SRki, on je imal 172kit ak se ne varam? Jel tak? I imal je onaj PM od Kucelja, dal mi je da se otpeljam prošle godine prije nek ga je prodal, i očeš reći da ta SRka ide bolje od VXR-a 200?
steeef:
--- Citat: igor.sb - 19 Lipanj, 2012, 23:30:57 ---e, netko te zove u garazi!
pita dokle ce?
--- Kraj citata ---
za razliku od tebe ja trebam i radit nekaj a ne samo drkat k. po os ko ti ;) :hello:
igor.sb:
--- Citat: danc00 - 19 Lipanj, 2012, 23:33:03 ---Misliš da bu manje trošil od 4-4.5l/100, to mi je teško za povjerovati?
EFZ mi je dal krug na svojoj SRki, on je imal 172kit ak se ne varam? Jel tak? I imal je onaj PM od Kucelja, dal mi je da se otpeljam prošle godine prije nek ga je prodal, i očeš reći da ta SRka ide bolje od VXR-a 200?
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
daj nemoj me zajeb...
ser sr s variom moze parirat vxr do 80-90, nenad sr s dijelovima je bio 2 klase iznad toga
tvoj rox s tim dijelovima koje je imao je tu negdje kao i vxr do tih 80-90 dalje necemo pretjerivat
--- Citat: steeef - 19 Lipanj, 2012, 23:35:18 ---za razliku od tebe ja trebam i radit nekaj a ne samo drkat k. po os ko ti ;) :hello:
--- Kraj citata ---
uvijek si se znao salit na svoj racun, DURICE :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju