Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (10/95) > >>

andy:

--- Citat: danc00 - 02 Svibanj, 2011, 22:51:54 ---Hvala :icon_thumright:
Kvačilo i zvono idu 100%, onaj BGM komplet (kvačilo+zvono) za 60€, zvono je neka imitacija malossi-a, a kvačilo je isto ko RMS racing štelajuće! Za deltu mi se ne da davat tolke pare, nema smisla na base!

Polutke sam mislil, no ak budu kad raskopam u dobrom stanju samo bum podmazal i stavil TC na centralni feder...

--- Kraj citata ---

Nepotrebno je deltu na base, da.. A i polutke ti ne trebaju, kad imaš Hebo variomat i okretaji su ti kroz ubrzanje isti, nema pada il prevrtavanja, onda nema smisla polutke.. Nećeš dobit s njima ništa..
I da staviš sad malossi pomičnu s Hebo variomatom ti je gore ubrzanje nego s serijskom polutkom.. Jer je variomat rađen za serijsku polutku  :icon_thumright:

danc00:
Jep, u pravu si, nem to diral onda sad!

pralas:
jako lijepo,pogotovo potrosnja :)
vjeruj mi polutke ne trebas,moj je sa yasuni r+dr evo+dellorto 21 isao jebeno sa ser. polutka,nije bilo nikakvog pada okretaja a u startu je ispaljivao na zadnji...
krajnja od cca 90 po gps je ok za minarelli jel on ima sjebanije rjesen prijenos od piaggia...
dellorto 17.5 phva ts je po meni jako dobar karb,imao sam ga na kitu,jako lijepo se stela i za base ne treba vise...
imam rms racing kvacilo i mogu ti ga samo pohvaliti,definitivno best buy ;)

jedino sto bi ja na tvom setupu napravio-pomaknuto bi kut paljenja sa top kajlom,dosta se osjeti razlika...

danc00:
Nemam još alat za vadit magnet za kajlu, a i slow više ne naručuje pa čekam da još nekaj zatrebam da ne naručujem samo kajlu.

Da, 17.5 dell je odličan, nisam druge imal pa ne znam ali ovaj se ultra lako štela, možda bi 19mm bio bolji još, no ja sam sad zadovoljan i s tim! Velim kvačilo još pa da vidim jel će se kaj promjenit!

marko_rox:
jebeno si ga slozil  :icon_thumright:
lijepo ide  :icon_biggrin:
puno sretnih kilometara   :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju