Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (82/95) > >>

danc00:
Teško da će ovo ljeto doći lampa i žmigavci..jako teško, puno me koštaju a ničemu ne služe, i još na kraju ih opet moram stavljat gore radi tehničkog pregleda. Meni ne smetaju tolko, oni moraju biti i pomiril sam se s time :toothy11:

Jedino mi je sad velika želja prendnji far onaj sa lećama u karbon verziji...kad sam ga prvi put videl sam rekel da si bum ga kupil kad tad...a sad ga nemaju na stanju.  :(

@Grale - nisam razmišljal ni sekunde, meni je to preskupo i ne dira me to tolko, ja više volim jednostavno i uredno, s time da je mašina tip top. Zato sam i radil prvo mašinu pa onda izgled kak se ima :icon_thumright:

lb23211:
vidija san da imas hebin ventilvar, i zanima me jel ista drukciji od serijskog?

danc00:
Znaš kak se veli, isti k drugo pakovanje. Možda su malkice veća pera pa rade bolji propuh i površina po kojoj klizi remen je malo drukčija, kažu da je drugačiji materijal pa ne klizi. Inaće a nisam primjetil razliku, kuipl sam ga zato jer mi je serijski bil potoršen i jedno krilo sam strgal.

E da, najveća razlika je u veličini, Hebo HRS je veći od serjskog ventilvara, pa ako imaš i Hebo varomat u teoriji bi trebal remen bez brige ići više neg kod drugih variomata, znači zagarantirana veće krajnja :icon_thumright:

NRG 172:
predobro izgleda, svaka cast  :)

fleky911:
danc00 a kaj si tamo na zadnjoj slici di slikaš program i vektore obriso ono di piše corel?   :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju