Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (63/95) > >>

Deny:

--- Citat: R@kija - 05 Veljača, 2012, 15:20:38 ---kak ti kaze deny nis bolje ne svijetli taj s lečama,to je i black rox reko...tak da neisplativo,jedino deny javi kak ce bit sa xenonima,to sam i ja mislio kupit al nezz,brijem uzet ovaj najeftiniji i utrpat unutra neke 2 leće i xenon

--- Kraj citata ---
najverovatnije xenoni i lece budu isli u fabricki far jer ima najvise mjesta da sto ne istopi ,pa cu pofarbat poslije onaj poklopac fara(staklo) kao sto je milka

danc00:
Onda meni prodaj kompletan far pa si nabavi leće od nekog drugog skutera...kaj buš sad raskapal novi far i stavljal u stari :icon_thumright: Ak ti takav ne paše!

Deny:

--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2012, 16:27:55 ---Onda meni prodaj kompletan far pa si nabavi leće od nekog drugog skutera...kaj buš sad raskapal novi far i stavljal u stari :icon_thumright: Ak ti takav ne paše!

--- Kraj citata ---
rastavit cu ga i uzet lece,jeftinije mi je tako nego uzet samo lece od nekog auta itd  :laughing7:

Josip:

--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2012, 15:13:23 ---Niš bolje...pa koji k onda to prodajeju?

A jel svijetli lošije...

--- Kraj citata ---

mislim da svijetli malo bolje, a to sta ga je rox kriv ospojio kao i dosta toga nema veze

btw imam i ja taj far puno prije nego rox :laughing7:

Laki:

--- Citat: Josip - 05 Veljača, 2012, 18:05:21 ---mislim da svijetli malo bolje, a to sta ga je rox kriv ospojio kao i dosta toga nema veze

btw imam i ja taj far puno prije nego rox :laughing7:

--- Kraj citata ---
ajd stavi slike svojih skutera da vidimo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju