Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (59/95) > >>

danc00:
Ma lako za to :icon_thumright:

Mene jebe prednje svjetlo, sad mi nekak ružno stoji ovo serijsko, na ovo bi mi baš pasalo neko crno ili karbon efekt...koje od ovih zamjenskih svjetle dobro...ne moraju niš jače samo da svjetle kao serijsko ili jače...jer ako svjetli manje onda ne želim i ovak dost slabo svijetli serijski far po noći..

andy:
Moj karbonski meni svijetli isto ko serijski pa i malo bolje po meni..
Glavno da ljepše izgleda, a i svijetli uz to čist dobro..

Sam nije mi baš neš prelijep, ima i ljepši.. Al uzeo sam ovaj jer je provjeren bio i znao sam da dobro svijetlio.. Prije sam imao isto karbonski al nije bio sjajan ko ovaj šta imam sad i taj je svijetli katastrofa  :angry7:

Tomi_ZG:
Pogle ovo,piše da ima 55w žarulje,to mora da svijetli ko betlehem
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639888448&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5099&category2=CAT%3ACAT_STYLING%3ACAT_STYLING_SCHEINWERFER

andy:
 :laughing6:
Taj sam ja imao i isto to mislio.. Svijetlio je ko Betlehem al u pod je bio nabijen pol metra ispred motora tak da je kurca svijetlilo, katastrofa svjetlo.. A nisi ga mogao podić nikako gore, još je na sredini strugao po onoj srednjoj plastici, onoj špici ak me razumiješ.. Ma imam sliku na laptopu, budem uploadao sutra dok dodem do laptopa  :)

danc00:
Znam po kojoj plastici, i serijski struže malo, zato sam sad naljepil prozirnu foliju na to mjesto da ne ošteti lak :icon_thumright:

A koji sad imaš, mislim na ovog za koji si rekel da dobro svijetli??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju