Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (4/95) > >>

M!cko46:
Ubica je,a radilica serijska?

IGi-AeroX:

--- Citat: M!cko46 - 16 Siječanj, 2011, 22:44:26 ---Ubica je,a radilica serijska?

--- Kraj citata ---
ja sam imo serijsku na trophy i nakon 8soma km nema lufta..jedino lageri losi bili..

danc00:

-evo mali update, stigle su mi folije pa isprobavam kak izgleda, i mogu reći da mi se sviđa.

Radilica je serijska i ima na grbači 9 950km sa serijalom. Izmjenjen je igličasti(mali) a ostalo je bilo kao novo, nije imala lufta ni trunke pa je nije bilo potrebe mijenjat, pošto vele da su od minarelija radilice dost jake(hehe i bolje da jesu), a i sad mi se nebu vrtela više od 9,5T okretaja sa dr.evom, i to mi se vrti zbog spuha, da je ostal ZX ne bi ni tolko!

IGi-AeroX:

--- Citat: danc00 - 16 Siječanj, 2011, 23:05:28 ---

-evo mali update, stigle su mi folije pa isprobavam kak izgleda, i mogu reći da mi se sviđa.

Radilica je serijska i ima na grbači 9 950km sa serijalom. Izmjenjen je igličasti(mali) a ostalo je bilo kao novo, nije imala lufta ni trunke pa je nije bilo potrebe mijenjat, pošto vele da su od minarelija radilice dost jake(hehe i bolje da jesu), a i sad mi se nebu vrtela više od 9,5T okretaja sa dr.evom, i to mi se vrti zbog spuha, da je ostal ZX ne bi ni tolko!

--- Kraj citata ---
sta pricas da je zx nebi ni tolko'
trophy,zuti centrlani,3,3grama rolice da vidis kako vrti :)

danc00:
Vrti, ali nema smisla ga tjerat tolko kad mu niš ne znači, najjači je oko 8-8,5max T okr !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju