Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (29/95) > >>

doritos:
Po mome sa tim yasuni r spuhom i termogrupom tipa ko stage6 pro, mozda bude nesto bolje islo nego sa Dr evom i yasunir al nista nesto puno bolje.

Radje da si investirao u prenos, MHR overrange komplet i bi vidio veselja. to je skroz druga priča. Ako ti je cilindar dobro slozen sa tim prenosom bi se svaki Piaggio trebao bojati  :icon_biggrin:

danc00:

--- Citat: doritos - 31 Kolovoz, 2011, 22:27:16 ---Po mome sa tim yasuni r spuhom i termogrupom tipa ko stage6 pro, mozda bude nesto bolje islo nego sa Dr evom i yasunir al nista nesto puno bolje.

Radje da si investirao u prenos, MHR overrange komplet i bi vidio veselja. to je skroz druga priča. Ako ti je cilindar dobro slozen sa tim prenosom bi se svaki Piaggio trebao bojati  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Nemam 300 jevreja€! Ovako je otišel Drevo i dodam nekaj sitnog i uzmem alu, pa da vidim, linearna BGM polutka također dolazi tak da bu prijenos dobar...kolko dobar more biti u toj klasi s tim kaj se ima!

A ne znam kak bu išel .... to ti bum rekel za vikend!

Jel dobar onda igličasti MHR 10x14x13 koji je napravil oko 1000km...jel se da po njemu videti da se istrošil?? Bolcna je bila istih dimenzija i bez ikakvih oštećenja, jedino se je vidlo da je tu stajal nekad igličasti, po boji mislim! Jer ga trenutno nemaju, a ja imam ovaj malo rabljeni od dreva...

P.S u j****u miša...nem ti rekel za vikend jer bum ga moral razrađivat! :toothy11:

pajo:
ja bi u buduče igličasti mijenjo svakih 5tkm pa sam miran.a ne da mi rokne na 8tkm.na sličnom setup

danc00:

--- Citat: pajo - 31 Kolovoz, 2011, 22:51:35 ---ja bi u buduče igličasti mijenjo svakih 5tkm pa sam miran.a ne da mi rokne na 8tkm.na sličnom setup

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: probat ću dobit preko EFZ-a ! Ako ima na lageru!

doritos:
10mm iglicasti je dosta slab na jačim set-upovima!
druga priča je to na baseu, drzi on bez beda al čim se radi o jačem set-upu primjer kako sam ja imao na Apriliji Area51 Airsal T6+ c16 city+Overrange- ode igličasti i klipnjača nova Stage6  :dontknow:

Tako da razsmilsi prije šta očeš jer ovako jedno za drugim povlači ...to češ prije ili kasnije saznati!

Serijska radilica je dobra do Base set upu, sve iznad je riskiranje da se sve razleti u pm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju