Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
danc00:
Bum stavil video, ne znam kak da zakačim mob na kacigu ili nekam da se ljepo vidi a ne da rukom držim...nespretno je!
Velim riskiraj ti 45kn i nebu ti žal, meni je riješil problem sa okretajima u startu, i sad mi je razlika 500okr, kaj je podnošljivo za oko i uho!
A malo bude tvrđi centralni jer je taj TC visok kojih 10mm, ali kažem razliku osjetim i to veliku, prije zbog tih okretaja nisam mogel stavit lakše rolice od 4gr, baš zbog oscilacija, dok sam zato patil kroz ubrzanje jer sa 4gr mi je ubrzanje bilo oko 8.5Tokr dok je sad 9-9.5T čist u redu...
Ja sam super zadovoljan! :icon_thumright:
MIKSETA:
Ma sta su 45kn ;D
Uzet cu ga i ja ubjedio si me iako sam i prije htio :)
ali jedan problem imam nz dali ima za CPI ili pase sa minarelli posto chinarelli i minarelli koriste iste aftermarket centralne :happy8:
Edit:
Vidim da TC za aerox 50cc koji ima 107mm kvacilo pase na aerox 100cc koji ima 112mm kvacilo kao cpi mora da pase :D
pajo:
imao TC ali nije dugo radio.stvrdne nešto centralnu i traži nešto lakše rolice ali isto tako centralna opruga se više gnječi i neda da se polutka raširi kao bez TC.
najbolji izbor je kao što je cvele kod sebe radio sa kuglicama ili kako se zove spring slider.
ja sam bio dobio sa polini kvačilom tipa TC samo puno tanji i taj je odgovaro samo tako :icon_thumright:
3alfa3:
Torsion sam imao i bio sam zadovoljan. Odprilike je feder s njim postao jaci za jedan broj, ali nisam ga zato imao nego da smanjim uvijanje federa
3alfa3:
--- Citat: pajo - 20 Srpanj, 2011, 20:48:45 ---imao TC ali nije dugo radio.stvrdne nešto centralnu i traži nešto lakše rolice
--- Kraj citata ---
teze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju