Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (22/95) > >>

andy:

--- Citat: pajo - 28 Svibanj, 2011, 17:27:19 ---neide mi u glavu kako tebi sa torq lošije radi prijenos nego sa seriskom polutkom?
nigdije nema niti piše da je hebo NG variomat rađen za serisku polutku več da najbolje radi na seriskoj polutci od ostalih variomata tako da nevidim razlog da bi sa torq još bolje radio.
na kojem kutu si vozio torq?da ti se tako loše pokazo i jesi šta štelovo prijenos ili samo stavio i reko neide ništa??

--- Kraj citata ---
Ocito mu najbolje pase taj kut sirenja polutki kakav ima ser. polutka.. Nesjecam se koji je kut bio, stavio sam i nije mi se svidjelo i sam zamjenio polutke, znaci ne dirajuci rolice, totalno drugacije ubrzanje..i linearno..
Ak najbolje radi sa ser. polutkama sto i sam kazes, to sam i ja i mislio sam se krivo izrazio, onda ocito bolje ide hebo s ser. polutkama bas zbog tog kuta sirenja..il je moj torq u kur*u  :drunken_smilie:

pajo:
zavisi pod kojim kutem je stavljeno sad se točno ne siječam koji kutevi su bili morat ču malo potražit u temi(mislim 36 i 38)i sa jadnim i drugim skuter se ponaša drugačije.
tako da mi to baš ne pije vodu što si stavio probo jednu konbinaciju i reko nevalja?
na video se vidi da ima pad okretaja(rupa) što bi torq moro papravit :icon_thumright:

andy:

--- Citat: pajo - 28 Svibanj, 2011, 18:36:19 ---zavisi pod kojim kutem je stavljeno sad se točno ne siječam koji kutevi su bili morat ču malo potražit u temi(mislim 36 i 38)i sa jadnim i drugim skuter se ponaša drugačije.
tako da mi to baš ne pije vodu što si stavio probo jednu konbinaciju i reko nevalja?
na video se vidi da ima pad okretaja(rupa) što bi torq moro papravit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Da mi se sad da, probo bi s oba kuta opet bas da vidim onda.. Al nezelim dirat kad meni ide dobro i ubrzanje je linearno i nema mi rupa..tak da neznam.. A torq mi stoji u ormaru..
Kutevi su 36 i 38 kak si i reko..nesjecam se koji je meni bio, al mislim da ovaj veci, 38..nisam 100% :/

pajo:

--- Citat: andy - 28 Svibanj, 2011, 19:51:20 ---Da mi se sad da, probo bi s oba kuta opet bas da vidim onda.. Al nezelim dirat kad meni ide dobro i ubrzanje je linearno i nema mi rupa..tak da neznam.. A torq mi stoji u ormaru..
Kutevi su 36 i 38 kak si i reko..nesjecam se koji je meni bio, al mislim da ovaj veci, 38..nisam 100% :/

--- Kraj citata ---
da ne spam više kut 38 se nije baš pokazo jer se polutke pre brzo otvaraju ja sam vozio sa kutem 36 i to je več milina i razlika osijetna.
uglavnom danc00 skuter i ovako fino ide ovo su samo finese koje sa vremenom dolaze na red :icon_thumright:

danc00:
Evo stigli neki djelovi:

-stage 6 MK II torque control
-stage 6 R/T zvono
-stage 6 dellorto 19mm phbg DS racing

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju