Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG neide kako treba

<< < (3/4) > >>

Ive_MHR:
budem ti dokazao da ide

BilyPiton:

--- Citat: ivanm - 16 Siječanj, 2011, 20:55:30 ---realne brzine je to 10km/h više od full serijale, a ona ide 77-78 km/h..
znači voziš se oko 85-90 km/h realne brzine.. bez kita ili prerađenog serijskog cilindra nema nikakve šanse da ide iznad 90 km/h realnih, osim nizbrdo..

--- Kraj citata ---

slazem se al donekle ja mislim da sa kitom ide 85max  

a ovo kaj vi pricate preporucio bi vam da promjenite km/h   neznam kaj je tolki gust gledat km/h kad tolko fualva realnu brzinu. To ni baotianu nije zabavno  :dontknow:

ivanm:
tko bi stavljao kit kad bi serijala isla 96? Moj je serijala sa yasuni r iso 95 po satu i to se razvrtio na 10600okr. Tvoj ive bi morao ic preko 11000okr na toj tvojoj brzini

Ive_MHR:
o bokte dragi gps sam imao sa sobom kada sam to mjerio ne po satu,jer po satu po ravnome rijetko kada dode do 100

ivanm:
ja sam se vozio pored onog radara na cesti prema bundeku i na radaru je pisalo 81 a kod mene na satu 89.. pa sad računaj koliko laže.. maksimalno sam se sa njim vouzio 110 po satu, a to je bilo realne 100 +/- 1 km a setup je bio polini sport, yasuni R, multivar, dell 20.5 i ostalo.. motor se u krajnjoj zavrtio na 10800..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju