Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Odlazak na Mirkovačku pistu
Lazo:
--- Citat: salej600 - 16 Siječanj, 2011, 14:57:25 ---Pozovi i ekipu iz kvarta. Ipak si tamo netko i nešto :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ja tamo samo plaćam kavice i red bull jbg... moram se nekako uklopit u to društvo :laughing7: :laughing7: :laughing7: ma kiza dolazi sigurno sa svojim zdravkom brutalkom, a ostali su prodali skutere i kupuju sad nabuđene honde civic :icon_biggrin:
salej600:
--- Citat: Lazo - 16 Siječanj, 2011, 15:41:54 ---ma ja tamo samo plaćam kavice i red bull jbg... moram se nekako uklopit u to društvo :laughing7: :laughing7: :laughing7: ma kiza dolazi sigurno sa svojim zdravkom brutalkom, a ostali su prodali skutere i kupuju sad nabuđene honde civic :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Eto ga sad na.
Toliko si se toga naplaćao i kad si se ubacio u ekipu oni se skinili sa skutera.
Kakav maler.
Nema veze. Dođi ti svakako. Kod nas si dobrodošao, a ne moraš ništa ni platiti :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 16 Siječanj, 2011, 18:32:40 ---Nema veze. Dođi ti svakako. Kod nas si dobrodošao, a ne moraš ništa ni platiti :laughing7:
--- Kraj citata ---
...tako je salee :laughing7: :headbang:
Lazo:
--- Citat: salej600 - 16 Siječanj, 2011, 18:32:40 ---Eto ga sad na.
Toliko si se toga naplaćao i kad si se ubacio u ekipu oni se skinili sa skutera.
Kakav maler.
Nema veze. Dođi ti svakako. Kod nas si dobrodošao, a ne moraš ništa ni platiti :laughing7:
--- Kraj citata ---
:o hehe ok (sad sam sretan) :toothy10:
D3n1:
ma dodem i ja pa vas sve pokidam s tomosom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju