Tehnički kutak > Tuning skutera
7000km sa malossi sportom
vpucko:
--- Citat: igor.sb - 27 Studeni, 2007, 17:17:05 ---za serijale je normalno da pređu 30tkm
a poslje moze malo veca generalka
naravno moze i prije, pogotovo sto se tice karika, ma i cijele termo grupe
--- Kraj citata ---
eo ja sad imam sa skutom 30t km + jos koji km :) hehehe
a on ide i ide i ide :) hehe
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: MARINO - 27 Studeni, 2007, 18:43:44 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Studeni, 2007, 18:14:24 ---nisam, samo tek sad vidim da je neko presao toliko km sa kitom..pamtim samo one lose utiske i iskustva dr ljudi, ti si prvi za kojeg "znam" da je toliko presao..
ajd mi sad reci, jel masina u roxu ista kao kod runnera 2003. ? ono minareli, piggio?? jbm li ga, nem pojma, lupam sad :help:, zato te i pitam :dontknow:
--- Kraj citata ---
jarane moj...ti si izgorio...
runner ima piaggio masinu a rox ima minarelli...
--- Kraj citata ---
a reko sam da ne znam, da lupam, znam da ja ima piaggio, ali nznm koju on ima..u cemu je problem?
igor.sb:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Studeni, 2007, 18:14:24 ---nisam, samo tek sad vidim da je neko presao toliko km sa kitom..pamtim samo one lose utiske i iskustva dr ljudi, ti si prvi za kojeg "znam" da je toliko presao..
ajd mi sad reci, jel masina u roxu ista kao kod runnera 2003. ? ono minareli, piggio?? jbm li ga, nem pojma, lupam sad :help:, zato te i pitam :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa ne s kitom
nije s njim presao 20tkm...de tu se sve pomjesalo
motor po satu ima 20tkm..jel tak slow ili
a kit bi teoretski mogao preci i puno vise od 20tkm i duplo toliko, tj. da se cilindar ne baca
dok izguras sve specijale na gusu naravno....a mislim da takvih nema
MaLi_OdvALjivAc:
lol, znam, lepo pise, preso s malossijem 7k, a sqt ima 20k, znaci kit stavio na oko 13k..prosto
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 26 Studeni, 2007, 17:44:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 26 Studeni, 2007, 17:36:15 ---
--- Citat: SlowRider - 26 Studeni, 2007, 16:10:37 ---I sto da mu radim?
--- Kraj citata ---
Promijeni mu karike (i klip ako ga nadjes za male pare).
Ali tek kad napravis narednih 10000+ km. ;D
--- Kraj citata ---
Klip sa karikama je 340, brtve 50, mijenjao bi i lezaje radilice, njih imam, semeringe takodjer imam.
Znaci 400kn i przi jos 10000.
--- Kraj citata ---
Ne, mislio sam da prvo napravis jos 10000km, a onda promijenis karike (a po potrebi i klip). :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju