Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć oko kita?

<< < (8/10) > >>

Iwo SR Tuono:
ipak do 8ks
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?products_id=3740&osCsid=d44b96a2ad7edcefff4b3529

jole098:
Lika se teško može dobit,ja pokušavam več 10dana....XDDD

danc00:

--- Citat: kive - 06 Siječanj, 2011, 18:20:29 ---Da se malo ukljućim imaš ga i u AutoKreši cijena 600 kn ali je kineski i nevalja baš nešto tako kažu nisam probao, ja sam ga mislio uzeti ali su me dečki razuvjerili koji tam rade jbg. Sad ti vidi

--- Kraj citata ---

Ma gluposti, pa nemre se kit rastalit za par tisuca km, ipak je presel neke kontrole i testove! Slabiji je od konkurencije i vjerojatno slabija zavrsna obrada zato je jeftin ali da ce se rezletit za par tisuca sigurno ne ak se normalno slozi i razradi.

Kad bi neko htel serijski rade uzme ovaj koji je malkice jaci i ne tolko skup!

ivanm:
razlika u materijalu sigurno postoji i usporedjivati malossi, polini, top sa kineskim cilindrom nema smisla. 

danc00:
Nisam ni mislil da je ko malossi ili sl. No ni ne kosta ko malossi i sl. Nudi sjabije performanse i jedino s cim moze uspjeti na trzistu je niska cijena. To sam htel reci, i da ne mora biti da ce se razletit za par tisuca zato kaj je kinez, kak vele ovi iz auta krese.

Velim umjesto serijskog cilindra bil bi dobar, posto se drugo ama bas nis ne mora mijenjat.

Aj nek ga neko uzme pa da vidimo kaj je to :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju