Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
petarpan:
nisam mislio kod njih kupovati (ak ima jeftinije) al me zainteresiralo jer sam malo po formima vidio da ih ekipa koja ima dosta hvali (obzirom na novac) pa me zanima ima li ko ovdje iskustava... naravno da je kaciga za 2-3 soma bolja u X faktora, ukljucujuci i naljepnicu za 30% dodatka na snagu motora :toothy9:
Tomi_ZG:
A gle svi sve hvale kaj posjeduju,rijetki su ti koji će reć objektivno ak je istina - zaj#bo sam se kupio sam g#vn%,o čemu god se radilo
Sad ja s tim kacigama nisam imao dodira pa neću komentirat kakve su,samo dobronamjerno velim da bolje dat par sto kuna više pa kupit provjerenu robu,ne dva-tri soma
NoName_ZG:
Nolan N86 ti je oko 1100 i mislim da se MT za 1000kn onda ne isplati. Ja imam N86 i stvarno je odlicna kaciga, al nemoj zaboravit najbitniju stvar, a to je da ti pase na glavu. Ja sam se malo zahebao jer nisam dovoljno dugo isprobavao pri kupovinu i moram priznat da me nakon malo duze voznje pocne stiskat jer kalup nije bas za moju glavu. Zato pravac trgovina i ako mozes koju god kacigu gledas drzi na glavi barem 10-15 min.
petarpan:
Ima li netko osim BIM-a Nolan? oni nemaju vise N86 samo N87...a cijena je oko 1500-1800kn
Sto jos pogledati u rangu do cca 1500kn? u ZG
Bio sam kod sepica al nisam nasao nista sto mi pase
Tomi_ZG:
Idi okolo probavat,bencony moto,viktor moto,novema nova...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju