Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (51/70) > >>

Maurini-Tuning:
Kacigu nosim samo radi sebe... :) Maloljetan sam i vozam se po selu gdje ima punooo zavoja,a ja naravno kako sam jos "lud" ne vozim tuda bas sporo ;D Imao sam par situacija,sada ljeti pogotovo,ljudi idu tuda kuda se vozim na more i ima stranaca dosta,pa iza zavoja nikad ne znas sto te ceka... Jednostavno,mora se imati kaciga na glavi... A i refleksi dooosta spasavaju cijelu stvar :icon_thumright: Ipak,da ides pomalo,ili da ides brzo... Kaciga je kaciga :hello:

Swimmer1:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2012, 16:42:27 ---
--- Citat: Swimmer1 - 03 Srpanj, 2012, 16:23:17 ---Ok alfa, mislio sam da malo ustedim posto ne razvijam neku "opasnu" brzinu
--- Kraj citata ---

Kad roknes sa 200km/h na autoputu, udarac u pod je najcesce isto jak ko i sa 50 km/h, ali je struganje "nesto" dulje. Dakle, vecina kaciga koje imaju certifikat ce odradit posao udarca i struganja. RAzlika u cijeni je u upotrebljenim materijalima za kacige, opremi i kvaliteti izrade.

I dalje stojim kod izjave da bi rado imao Schuberthicu iako je po crash testu losija od Nolana

--- Kraj citata ---
Ako udaris glavom od auto ili neki predmet nije isto sa 200km/h i sa 70  :confused5:

Baj d vej, danas sam kupio HJC CL-ST II Krave, ako hocete mogu i slike staviti danas :D

ivanm:
neki dan sam išo do dućana bez kacige..
upala mi mušica u oko i neki kamen koji je digo bus opalio me u glavu :omfg:

Kamba:

--- Citat: ivanm - 21 Kolovoz, 2012, 17:22:59 ---neki dan sam išo do dućana bez kacige..
upala mi mušica u oko i neki kamen koji je digo bus opalio me u glavu :omfg:

--- Kraj citata ---

...i onda se pitaš jel mi to trebalo...još da su te klepili plavci kao šečer na kraju.... :toothy9: :toothy9:

ivanm:
ma nema ih tu nikad, imam do dućana 300m..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju