Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
road_runner:
Eto ni ja je ne nosim..ali ne mislim da mi ne treba. Skut je nereg i sa njim nejdem na cestu, vozim se po selskim putevima gdje je opasnost da neko izleti autom ili sl. ravna 0. Uopće mi nije na pameti biti glavni bez kacige što će mnogi prokomentirati nego to još nije došlo na red, sad sam skupio neku lovu pa ću možda za sezonu koja slijedi piknuti neku za pristojne novce :icon_thumright: jer sam počeo razmišljati o posljedicama. Do sad sam se samo 1x zaletil u auto na zavoju i to mojom krivicom :angry7: srećom bila je mala brzina i nekako sam uspio da glavom ne lupim po cesti.
luna500rr:
--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 14:18:33 ---Eto ja je nenosim...I znači to što ti u autu nisi bio svezan dok si izletio kamionu on bi te trebao nosit na duši...Nezz ja kome treba štrik...
--- Kraj citata ---
Kad ti skuter ide 30 i nesmeta ti vitar...
Mene je polis ustavijo od marije caline do dujmeksa 20m samo pritrava motor priko ceste i jedva ise izvuka bez kazne...
I bez policije je nosin jer na kacigi iman vidljivih udaraca od ptica, sljunka s kamiona, ostecen je vizir... samo sam je jednom pozelio skinut na motoru a to kad mi je osa uletjela ispod kacige :redface:
To s osom/pcelom je manja vjerojatnost da ce se desit, nego da ces spust sa skutera i lupit glavom u ivicnjak, zato kacigu na glavu!!!
Jos jedan razlog zasto ne nosim kacigu, tko ima IQ pačeta bi morao skuzit da nepisn sad bajke:
Ivan_drifter:
ovo s osom-pcelom se i meni desilo sva sreca taman sam skreto na raskrizju pa sam iso polako...i upikla ma za vrat...nista strasno al inace uvjek kacigu na glavu radi sebe jer sam naucio na svojoj kizo kakvi su vozaci okoo nas nevide ni tenk....istina desilo se par puta do ducana kad idem da je nenosim....al to su rijetki petki!!
dusVu:
mislim da bi kazna za kacigu trebala bit manja...kad neko ne nosi kacigu ne ugrozava druge nego samo sebe...znaci njegova stvar..ja kacigu stavljam zbog sigurnosti a i da priznam nebi bas popio kaznu zbog toga a to me nista nekosta(da stavim kacigu) stovise i ugodije je vozit(vjetar itd)
luna500rr:
--- Citat: dusVu - 06 Siječanj, 2011, 16:15:54 ---mislim da bi kazna za kacigu trebala bit manja...kad neko ne nosi kacigu ne ugrozava druge nego samo sebe...znaci njegova stvar..ja kacigu stavljam zbog sigurnosti prvenstveno a i ugodnije je s kacigom(vjetar itd..) al stvarno mi je glupo stavljat kacigu do trgovine koja mi je na kraju ulice i do koje cu vozit 20..
--- Kraj citata ---
Tvrdnja ti ne drzi vodu nikako, promisli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju