Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (30/70) > >>

Doomsday:
Kupija si krš... :zubo:

Sharkica može imat ovakvu oznaku...

A može imat samo E2 ušiveno unutra... Pročitaj ovde i pogledaj slike desno...

http://www.answers.com/topic/motorcycle-helmet#Laws_and_standards

:icon_thumright:

enel:
Ovako je kod mene:

Sto znaci da je Evropa rekla da mi je dobra kaciga  :icon_biggrin:.

Edy46:
naravno uvik nosin kacigu na glavi ma isa makar do ducana koji je mozdan ekih 50 m od kuce jer nikad neznas sta ti se moze desiti a ti koji nenose kacige misle da su face ali zapravo neispadaju vec samo ugrozavaju i druge ljude nedaj boze on se vozi bez kacige i naleti neki covik i pogodi ga i normalno nesto mu se desi covik ga ima na savjesti nekazen ja da je tome uzrok kaciga nego kod svakog pada udres glavon od asvalt ali kao sto je reka Faba "Jesi sada baja"  :icon_thumright:

Komondock:
Ma kaciga glavu cuva,imam neku naviku uvjek si je stavit na glavu ma makar se vozil 50m...
Samo mi nikad nije bilo jasno zasto si je drugi nestavite na glavu? em si sigrniji,em je mala vjerojatnost da ce vas murja zaustavljat i dr. stvari..znam da je lijeti lijepo vjetar u kosi ovo ono al kaciga bi se morala nosit!

Swordisa:
Nisan još sjeo ni jedanput na motor da nisam kacigu napradio na glavu isto i auto da se nisam vezao što cu ja čekat da mi neki fosil izleti iz bočne ulice  da mu haubu počistim.Zajebi to u večini slučajeva ce te neko drugi sjebat a ne sam zato kaciga obavezno, po mogućnosti i druga zaštitna oprema.
Lp
I da preporuča se vozit bez kacige iza šlepera  koji ide 80-90 -.-

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju