Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
marracc:
Kaciga uvijek na glavi, nakon jedne male nezgodice kada mi je Tomos-15 proklizao u zavoju i kada sam bradom strugnuo po asfaltu, nije baš bilo lijepo za vidjeti,sva sreća, malo sam kože postrugo,ništa strašno,al pametnom jednom dosta! Od tada uvijek na glavi,makar da idem 20 metara, i to zbog svoje sigurnosti. Preporučio bi svima da nose kacigu, al naravno, odluka je na svakom pojedincu kako će... :icon_thumright:
3alfa3:
Ste vidli pad skijasa u kicbilu jucer? Jel vam jasno da je naj#bo zbog toga kaj je kaciga tipa tuta bila na glavi (i jos je opala nakon prvog udarca)...
A lik je pao na snijeg i nigdje sa strane nije udario glavom, a kamoli na asfalt ili rinzol...
Toliko o upotrebi (kvalitetne) kacige
marin18:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Siječanj, 2011, 15:29:01 ---Ste vidli pad skijasa u kicbilu jucer? Jel vam jasno da je naj#bo zbog toga kaj je kaciga tipa tuta bila na glavi (i jos je opala nakon prvog udarca)...
A lik je pao na snijeg i nigdje sa strane nije udario glavom, a kamoli na asfalt ili rinzol...
Toliko o upotrebi (kvalitetne) kacige
--- Kraj citata ---
da lose full,jos oni idu brze na skijama nego neki high end skut ;D
kos3:
mei je prilikom zadnjeg pada kaciga spasila glavu tak da mi je to osobni prijatelj
maki 225:
Na greškama se uči iako neke možeš napravitt samo jednom... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju