Ostalo > Foto, video, music...
Audi a3 1.8 turbo
steeef:
podbadam samo joleta..
ovo sam videl i doživel,zato velim..
auti koi koštaju brdo para...
ima još toga..
jole098:
Probadaš ili mi ga duvaš,de štefek spusti se...da nebi bio felšek.... :jerk:
Lugburz:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Siječanj, 2011, 19:31:16 ---jedino što mi smeta je izgled ovi novi hondi, prije su proizvodili puno ljepše.
--- Kraj citata ---
tocno,npr. noviji civic mi je groblje
--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 19:37:44 ---Kako nepodnosim ovakve poput vas jbt,evo frend mi govori da je tucson bolji od tuarega,ma po čamu....jbt :angry9:
--- Kraj citata ---
vidi ovo,jedan vulkanizer u kojeg san bia ima godinu dana vozi hyundai sonatu v6.kako mi stari vozi hyundaia pita ga on kako je zadovoljan,ovaj kaze da je dao S-klasu za njega,da mu je posli zamjene neko vrime u glavi bilo "sta san ja ovo napravia?" a da sad nebi da Sonatu za takvu S-klasu ni pod razno
steeef:
--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 20:01:12 ---Probadaš ili mi ga duvaš,de štefek spusti se...da nebi bio felšek.... :jerk:
--- Kraj citata ---
jole jesi sirovina,nebi ti imal kaj poduvat..na forumu babe su napisale da imaš pimpač zaostal u razvoju,čitaj ko mali nerast piatrena.
jole098:
--- Citat: stefek - 06 Siječanj, 2011, 20:06:59 ---jole jesi sirovina,nebi ti imal kaj poduvat..na forumu babe su napisale da imaš pimpač zaostal u razvoju,čitaj ko mali nerast piatrena.
--- Kraj citata ---
Štefek rekao bi ti ja šta si ti al dosta mi je banova zbog takve dječurlije...Zato u skokovima...ajde voz.... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju