Ostalo > Foto, video, music...
Audi a3 1.8 turbo
Kamba:
--- Citat: seba - 06 Siječanj, 2011, 19:20:22 ---ja obozavam svabe,ali japanci imaju pre pre je*bene motore..
ko kaze da ne valjaju taj nema pojma...
--- Kraj citata ---
..meni se sviđaju samo Hondini....zvuk,okretaji kuiš šta oću reć....
...a ovi ostali imaju samo trajnost,šta je je... :icon_thumright:
Kamba:
--- Citat: Lugburz - 06 Siječanj, 2011, 19:25:59 ---bilo je u auto klubu davno swift gti s preko miljun km...
--- Kraj citata ---
da,gledo sam... :icon_thumright:
Faba:
kad smo kod pasata,moramo spomenut 2.0 tdi PD,koji se izmedu ostalog i u njega ugradivao.
najvece g#vn% od motora u zadnjih 10-ak godina,rikavaju dizne,turbine,odlaze mjenjaci...pogledajte si malo po forum.hr i sve ce vam bit jasno.
onaj ko nije imo problema s tim motorom moze bit presretan,ali sto je najbolje,motor u pravilu izda do 100.000 km,ali ne sjecam se da je VW opozvo sva vozila,jel tako??
i da,jos mi je bolje sta je to vozacima VW-a normalno,niko se ne buni previse...kupi se nova dizna/turbina/nesto 3. i ljudi voze dalje :icon_scratch:
Aj si sad zamislite da se takve stvari dogadaju na Hyundaiima,kakva bi bila reakcija...korejsko g#vn%,poluproizvod ::)
ali neee,ipak zivimo na balkanu ::)
ovo da ljudi imaju MASU problema s 2.0 PD mozete provjerit,cujem da se siri trac da ni turbine na 1.4 TSI ne dozive 100.000 km,ali otom-potom,ja istupam samo s argumentima :icon_thumright:
Crazy Kuree:
Imam VW cjeli život a želja mi je neku bijesnu hondu vozit, dovoljno je reć 2.0l 4 cilindra 250 ks s2000 ili integra iz 96.. jedino što mi smeta je izgled ovi novi hondi, prije su proizvodili puno ljepše. Isto tako cijena rabljeni je dosta veća nego vw ili audi u istom rangu
jole098:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Siječanj, 2011, 19:31:16 ---Imam VW cjeli život a želja mi je neku bijesnu hondu vozit, dovoljno je reć 2.0l 4 cilindra 250 ks s2000 ili integra iz 96.. jedino što mi smeta je izgled ovi novi hondi, prije su proizvodili puno ljepše. Isto tako cijena rabljeni je dosta veća nego vw ili audi u istom rangu
--- Kraj citata ---
Eto u cijenama nisi uopče u pravu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju