Ostalo > Foto, video, music...

Audi a3 1.8 turbo

<< < (9/31) > >>

Kamba:
ponavlja se tema Fiat Bravo HGT.... :angry9: :angry9: :angry9:
..dosta je bilo dečki... :nono: :jerk:

jole098:
Nezz zašto miroslav ganja BMW-a a njegov stari Merđu,sigurno nepodnosi švabu...Jel tako pajdo???XDD

seba:

--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 13:50:39 ---Neka neka dečki,svi vi pričate japanac je auto a švabo se vozi...de ajde tišina,otovorite si temu pa napuhujte te japance...
Švabo pravi da traje ne da potrošiš na popravke duple pare za japanca...

--- Kraj citata ---
iz kojeg si ti filma ispao.. hahhaha
vidi se da nemas pojma...
japanci imaju je*ene motore i ne pisi gluposti kad nisi nista imao,a kamoli vidio u svome zivotu...
da ti je samo vidit sta typer radi...   :icon_biggrin:

Kamba:

--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 19:14:09 ---Nezz zašto miroslav ganja BMW-a a njegov stari Merđu,sigurno nepodnosi švabu...Jel tako pajdo???XDD

--- Kraj citata ---
...meni je Švabo prvi....dizajn i kvaliteta izrade im je daaaaaaaaleko bolja od Japanskih auta......pri tome ne mislim na motore,kažu da su Japanski motori najkvalitetniji i da ne trebaju mehaničare..... :dontknow:
...ja sam vidio u oglasu Taxi Mercedes E 200 cdi 2004. godište sa 840 tisuća.....
...ajd sad naravno nek neko napiše od susjedovog brata sin ima Nissana sa 841 tisućom.... ::)

jole098:

--- Citat: seba - 06 Siječanj, 2011, 19:15:40 ---iz kojeg si ti filma ispao.. hahhaha
vidi se da nemas pojma...
japanci imaju je*ene motore i ne pisi gluposti kad nisi nista imao,a kamoli vidio u svome zivotu...
da ti je samo vidit sta typer radi...   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Seba ajde nedipr...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju