Ostalo > Foto, video, music...

Audi a3 1.8 turbo

<< < (7/31) > >>

jole098:

--- Citat: Faba - 06 Siječanj, 2011, 14:23:40 ---sorry jole,ti si do sad promijenio 2 auta,odvozio mozda 200 000 km,sigurno znas bolje od njemackih novinara  :notworthy:

--- Kraj citata ---
De faba dosadan si,za mene je švabo zakon ti hvali te svoje krame kolko hočeš.....

Faba:

--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 14:26:01 ---De faba dosadan si,za mene je švabo zakon ti hvali te svoje krame kolko hočeš.....

--- Kraj citata ---
dobro jole,samo ti uzivaj u svom Audiju i naravno nemoj se ni slucajno pocet vezat!

glavni si!!!

Lugburz:

--- Citat: Faba - 06 Siječanj, 2011, 14:23:40 ---sigurno znas bolje od njemackih novinara  :notworthy:

--- Kraj citata ---
o novinarima nebi,po meni su svi ti auto novinari i auto emisije potkupljene...ne kazem sad to zato jer je vw pri dnu a alfa valjda pri vrhu,da je i obrnuto isto bi mislia...dosta mi je pogledat fifth gear,sigurno bi oni svi bili onako fino obuceni i dotjerani da ne dobijaju kuverte ispod stola

Lugburz:
btw,ja u familiji iman hyundaia o kojem nemam nista lose za rec,super auto i prezadovoljan sam s njim...a s druge strane imam alfu koju bi uzea samo da mi je netko da mukte

Faba:

--- Citat: Lugburz - 06 Siječanj, 2011, 14:31:59 ---o novinarima nebi,po meni su svi ti auto novinari i auto emisije potkupljene...ne kazem sad to zato jer je vw pri dnu a alfa valjda pri vrhu,da je i obrnuto isto bi mislia...dosta mi je pogledat fifth gear,sigurno bi oni svi bili onako fino obuceni i dotjerani da ne dobijaju kuverte ispod stola

--- Kraj citata ---
za fifth gear ne znam,ali Top Gear je najgledanija (ili medu najgledanijima) emisija u Engleskoj...navodno se za upad u studio ceka duze nego kod oprah  :laughing7:

Nije to KN automagazin  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju