Ostalo > Foto, video, music...

Audi a3 1.8 turbo

<< < (4/31) > >>

BENNY:

--- Citat: Faba - 05 Siječanj, 2011, 22:53:24 ---ovo je aftermarket turbo

a vama su audiji neispravni cim idu u blokadu  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ta honda je N/A no turbo!!
kad audi napravi motor 2.0l da ide ovako bez turba ja cu bit predsjednik amerike..  ::)
honda power of dreams   :icon_thumright:

sule:
:headbang: :headbang:

jole098:
Samo vi trujte,kupujete te japance jer nemate para za švabu.....Baš me zanima zašto je tolika razlika u cijeni,hmmmmmmmm znate vi možda...Dajte ljudi pa nismo toliko glupi da nerazumijemo očite činjenica...I ova tema je otvorena za audia a ne za te vače čang-šlang skalamerija...

^^GlavonjA^^:

--- Citat: jole098 - 06 Siječanj, 2011, 13:22:53 ---Samo vi trujte,kupujete te japance jer nemate para za švabu.....Baš me zanima zašto je tolika razlika u cijeni,hmmmmmmmm znate vi možda...Dajte ljudi pa nismo toliko glupi da nerazumijemo očite činjenica...I ova tema je otvorena za audia a ne za te vače čang-šlang skalamerija...

--- Kraj citata ---

ima sam 2 švaboja prije honda....i razultat....nikad više švabo....samo japanac....honda!!!! prvo malo isprobaj više auta pa ćeš vidjet zašto se kupuju honde....a švabo samo napuhava cjenu ništ drugo....čak ni passat 130 ks linija prije najnovijeg....nema šanse protiv accorda...zato...psst!!! ^^ vtec je vtec...a ne tu neki turbaki...ma lol!!!

I.D.I.O.T.:
sve dok je pritisak ispod 2.0  to je cisti N/A   :toothy12: :toothy12: :toothy12:
dajte pa sto japanci rade s turbomotorima, kad vec gledas audi stavi pored njega evo npr. subaru (sad reci da ima 200ccm vise pa da padnem sa stolice) *kad vec svi vole usporedivat audi quattro sa subaru AWD (sti naravno ;D)

skalamerija ti ostala u prijeratnoj glavi sa gastabajterima koji su dolazili sa svapskim kolima među tristace i fice pa bili baje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju