Općenito > Retro-skuteri

Puch pony expres

<< < (2/3) > >>

funkyzg26:
lol hahaha to je moj prvi motor za sto maraka sam ga kupio al mi nije dugo trajo možda dva tri mjesyeca pa je bobina crkla i nigdje ju nisam mogo nač i onda automatika kupil

pazdrkan:
htio bi original stvari, po mogućnosti polovne, zamjensko i novo je najlakše nać....
takvi motori se ostavljaju u original stanju a ne rade se prerade i slično ko većina

Kamba:

--- Citat: pazdrkan - 05 Siječanj, 2011, 12:42:13 ---htio bi original stvari, po mogućnosti polovne, zamjensko i novo je najlakše nać....
takvi motori se ostavljaju u original stanju a ne rade se prerade i slično ko većina

--- Kraj citata ---
..upravo tako... :icon_thumright:...ima kolega nekih dijelova,ako se nađe ručka još ti se javim.... :icon_thumright:

pazdrkan:
1. ručka
2. čep rezervara
3. pipica - eventualno ako valja

wonderkid:

--- Citat: pazdrkan - 05 Siječanj, 2011, 12:42:13 ---htio bi original stvari, po mogućnosti polovne, zamjensko i novo je najlakše nać....

--- Kraj citata ---
pa potrazis orginal novo isto kao i ovo kaj trazis ako ima,koje je razlika izmedu polovnog orginala i novog orginala,novo je skuplje i bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju