Tehnički kutak > Tuning skutera

neodymiumski magneti za uštedu goriva

(1/4) > >>

stardust:
evo bash narucio jedan za svoj skuter pošto je bio jeftin pa me zanima jel ko kada cuo za to
i  dal ima kakvih poboljšanja u potrošnji...
evo slikice i objasnjenja al na engleskom jbg.

stavlja se na crijevo za gorivo neposredno prije ulaska crijeva u motor...

The Ethos MAXPower Fuel units utilise two incredibly powerful Neodymium Super Magnets which  generate the power necessary to fracture the hydrocarbon chains in the fuel. When the fuel molecules get exposed to the powerful field of the MAXPower unit combustion becomes more efficient which then burns more of the fuel much more completely so that there is much less exhausted as un-burned pollution.

neer:
de ovo je prehumoristicno ...sta ce mi magnet vratit pare u djep  :laughing6: ..napravise magnete za koljena sad za potrosnju goriva ma daj nevjerujem ,..sta jos nece izmislit i stroj za vezanje pertli :laughing7:

el:
ajde kad ga dobijes javi rezultate  :icon_biggrin:

stardust:
a vele kao da je testirano na vise vrsta goriva i potrosnja se smanjuje od 2-10 posto ovisno o vrsti vozila...
ja to stavio na papir sa ovim najnizim postotkom
cijena 15,5 dolara iliti 75 cuna na ebayu pa racunaj kolko je litra goriva pa 2 posto....
ispada da ca mi se to vratiti kroz 5-6 mjeseci ak se budem vozio ko dosada..
kao koristilo se to samo sa slabijim magnetima(prije nije postojao neodymiumski magnet)
josh u drugom svjetskom ratu na avionima da bi sa losim gorivom dobili bolji krajnji letni domet i tak...
znachi nije fantazija vec fakat a sad kolka je stvarna usteda to cemo vidjet...
puno je  bolje sagorijevanje/izgaranje benzina  u motoru pa  automatski imash i manju emisiju stetnih plinova..
javit cu kroz mjesec-dva dana kolka je stvarna usteda...
a posto su to permanentni magneti kojima je vrijeme poluraspada oko 400 godina:)
josh ce i moj unuk to moc koristiti na svom skuteru
ako tad uopce josh bude bilo sto islo na fosilna goriva ;D

3alfa3:
LOL

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju