Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vremenska prognoza (pogledaj prvi post koji se obnavlja)
ivanm:
da, mozes vidjeti intenzitet nadolazecih padalina. Ima i link na dhmz na bilogorski radar koji doduse ne pokazuje intenzitet oborina nego konvektivnost naoblake, al to je slicno, a pokriva malo veci dio hr.
Ivan_drifter:
ljudi znam da nije ni mjesto za ovo napisat al posto je dobro namjerno cu ipak napisat ovdje ...PRIGORJE PUNO CIVILNE MURIJE jutros me s autom zaustavili...al sam rjesio to po kratkom postupku s par poziva:D ubiti pazite se od sesveta do zeline sve puno marice i civilne murije...cak su frendu roller gurnuli prvi put da ih vidim tu i to pogotovo u 1 mj!!!
fleky911:
--- Citat: Ivan_drifter - 09 Siječanj, 2011, 23:11:41 ---ljudi znam da nije ni mjesto za ovo napisat al posto je dobro namjerno cu ipak napisat ovdje ...PRIGORJE PUNO CIVILNE MURIJE jutros me s autom zaustavili...al sam rjesio to po kratkom postupku s par poziva:D ubiti pazite se od sesveta do zeline sve puno marice i civilne murije...cak su frendu roller gurnuli prvi put da ih vidim tu i to pogotovo u 1 mj!!!
--- Kraj citata ---
daj obriši poruke na pm nemogu ti odg
kilezg:
ja sam baš jučer malo upalio motor nakon mjesec dana i napravio manji krug ... cesta je zaj_ebana, ima kamenčića, sve krcka ... to je loše tak da sam i ja odusto 'čupanja' motora iz garaze na ovih 5-6 dana jer je temp. skocila.
što se tiče vrem. prognoze ja gledam na dhmz, nije loše čini mi se pouzdano. a ovo od ivana mi se čini ok ... dobar topic 8)
igor.sb:
Sad ce ispast opet provokacija
koji je smisao ove teme?
Nije mi bas jasan prvi post, hvala!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju