Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji je auspuh najbolji za Trophy na minarelliju i koja gljiva za taj setup?

<< < (7/8) > >>

Crazy Kuree:
Nemam obrtomjer da znam na koliko se vrti al mislim da ne ide ispod 9000 siguran sam...

igor.sb:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Prosinac, 2007, 20:18:12 ---Nemam obrtomjer da znam na koliko se vrti al mislim da ne ide ispod 9000 siguran sam...

--- Kraj citata ---

na kojim okretajima je najjaci shot

zanemarimo ono mjerenja, one tablice sto su bile na ss-u

tamo je sve nesta tupavo

Crazy Kuree:
Zavisi koji kit po principu je što više bolje(mislim oko 10000-11000).e kad bi neko imo shota na trophyu i TP vario. 20.5karb. i valjke 3.2 i obrtomjer znao bi ti reć na koliko je najjači na trophyu. ako pod najvećom snagom misliš na koliko obrtaja najbolje ide jer nema ni jedan auspuh najveću snagu na onoliko obrtaja koliko najbolje ide bar sam ja tako skužio

gumy:
meni se trophy sa zxom vrtio do 11000 okretaja na max speedu, sa shotom mi se isto tako vrtio, možda kojih 100-200 okretaja više, sad mi se due i shot vrte u startu od 9500 do 10000, na full speedu se vrti između 11500-12000 okretaja.

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Prosinac, 2007, 20:18:12 ---Nemam obrtomjer da znam na koliko se vrti al mislim da ne ide ispod 9000 siguran sam...

--- Kraj citata ---
Meni je Nardo poceo raditi tek nakon 10600, sve je to dobro, ali koliko ce trajati. A i njegove vibracije zdrmaju cijeli skuter.
Treba napomenuti da sa Nardom ili Shotom nemas tako izrazen sut u startu, kao za ZX-om ili slicnima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju