Ostalo > Razne offtopic teme :)
100 na sat..
divljakusa:
--- Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 21:59:57 ---kaj če ti slikica imaš logo,napregni okice i vedel buš divljakušu u kadru
--- Kraj citata ---
.....ja nisam ovaj celavi na slikici....sam da znate....ja sam ona skroz otraga.....da nebi bilo zabune..... :icon_thumright:
1VAN:
no pa daj veču..tak ti se face ne vidi ak se stidiš sama sebe...zanima me više toga..ne samo ti..i oprema na tebi lijepo izgleda pa....
mrcina:
kaj nevidiš da je spustila pogled i šilt od kape ju pokrio da je se ne vidi i da ju netko sa foruma neprepozna i da onda bu vatre
divljakusa:
--- Citat: divljakusa - 12 Rujan, 2006, 22:00:57 ---
--- Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 21:59:04 ---ne brij na te fore nego tko ti podesio profil da si jača i od samog moderatora a činimi se i od admina.
--- Kraj citata ---
....kaj ti brijes....ne kuzim....kak sam jaca....kak sam mogla podesit profil....mozda sam jaca jedino u snazi.....ono....oci u oci....fajt....
--- Kraj citata ---
i gle u cemu je problem.....mozda u tome kaj o skuterima znam mozda vise od tebe.....
divljakusa:
--- Citat: mrcina - 12 Rujan, 2006, 22:07:50 ---kaj nevidiš da je spustila pogled i šilt od kape ju pokrio da je se ne vidi i da ju netko sa foruma neprepozna i da onda bu vatre
--- Kraj citata ---
e....svakaj....kaj ti ne vidis da se tu u kamionu oblacim za utrku....i nisam ni znala da me neko slika.....svast.....fakat svast
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju