Ostalo > Razne offtopic teme :)

100 na sat..

<< < (6/41) > >>

divljakusa:

--- Citat: 1VAN - 12 Rujan, 2006, 21:30:43 ---joj daj malena lako bit faca kad ti tata plati da ti stuniraju skut.... :laughing3: :laughing6: :laughing9:

--- Kraj citata ---
prvo....ja nemam stunirani skuter....ja sam klasa R4"6,5"....tek iduce godine idem na 70 SP.....a kao drugo....ja ne pijem ne pusim ne oblacim se u skupe krpice....ovo je ono kaj volim, i to je jedina stvar na koju moj tatica trosi lovu za mene.....

divljakusa:

--- Citat: divljakusa - 12 Rujan, 2006, 21:34:29 ---
--- Citat: 1VAN - 12 Rujan, 2006, 21:30:43 ---joj daj malena lako bit faca kad ti tata plati da ti stuniraju skut.... :laughing3: :laughing6: :laughing9:

--- Kraj citata ---
prvo....ja nemam stunirani skuter....ja sam klasa R4"6,5"....tek iduce godine idem na 70 SP.....a kao drugo....ja ne pijem ne pusim ne oblacim se u skupe krpice....ovo je ono kaj volim, i to je jedina stvar na koju moj tatica trosi lovu za mene.....

--- Kraj citata ---
a druga stvar....ja i buraz na skutere sve slazemo manje vise sami.....i prek ljta ne provodimo 3 mjeseca na moru....neg radimo....

1VAN:
e to volim..iskrenost...ok...krivo sam te onda procjenio..sorry :binkybaby:

divljakusa:

--- Citat: 1VAN - 12 Rujan, 2006, 21:37:20 ---e to volim..iskrenost...ok...krivo sam te onda procjenio..sorry :binkybaby:

--- Kraj citata ---
...nema beda.....al tatine curice ne voze utrke bas....kolko ja znam.....

mrcina:
i da mi je to vidjeti pa da prodam svoj skut onda :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju