Ostalo > Razne offtopic teme :)
100 na sat..
oxio:
Mr J - po satu je jedno a stvarno je nešto sasvim drugo.
Mr J:
--- Citat: oxio - 13 Rujan, 2006, 11:15:07 ---Mr J - po satu je jedno a stvarno je nešto sasvim drugo.
--- Kraj citata ---
Znam, zato sam i napisao da ide negdje oko 90km/h to mogu ocijeniti voznjom po slavonskoj aveniji gdje je ogranicenje 80km/h i gdje redovito svi voze minimalno toliko a ja uredno mogu preticati ...
divljakusa:
--- Citat: enigma - 13 Rujan, 2006, 11:03:02 ---čovječe...pol sata čitam postove od zadnjeg spajanja ...sinoć u 21,30 :glasses9:
koji ste vi luđaci....duboko u noć :sign188:
inače, šta mrcina brije za profil divljakuše...da je jača od admina??? to nisam uspio pokopčat... :ludlud:
:blob1:
--- Kraj citata ---
....e to ni ja nisam uspjela pokopcat.....zato ne beri brigu.....nisi jedini.....
Mr J:
nigdje ne nalazim sliku divljakuse o kojoj se digla takva prasina, ona u profilu je premala, hocu vidjeti... :help: :hello: :hello:
eladio:
--- Citat: Mr J - 13 Rujan, 2006, 11:12:26 ---Evo da se javim jer sam tek sada vidio temu ali vi ste vec debelo otisni na drugu stranu, morat cu pogledati profil divljakuse... :happy6: :toothy10:
Zagrebcani znaju gdje je to, Avenija Gojka Suska, duga ravnica kod vojne bolnice u zagrebackoj dubravi u smjeru Simunske, dakle od okretista ka simunskoj, djevojka i ja (157kg zive vage) po satu 100km/h (bez saginjanja) bas smo protutnjali kraj dva lika na SP2 kaj su zbunjeno gledali, frend 75kg po slavonskoj 110 km/h po satu...
Skut je serijala, osim sto ima zutu centralnu oprugu na kvacilu od malossija, remen rpm, rolice 5,1 gram.
--- Kraj citata ---
nema sta, radi ko urica onda :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju