Tehnički kutak > Styling skutera

moja muzika za motor...

<< < (13/22) > >>

stark1:

--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 20:11:35 ---btw i moj moze vrtiti kolo ..

--- Kraj citata ---
mogu rec da si bas divlji,razvali tako fin motorcek

BlackNaranča:

--- Citat: zgroki - 29 Studeni, 2007, 20:19:09 ---  ...vec kad se hvalite pogledajte moju strjelu kak pali gume na suhom,a košta dosta manje od 12000kn :icon_tongue:  :icon_thumright:
     http://www.youtube.com/v/Z05b4HIRq0w&rel=1

--- Kraj citata ---

joj ne brini moze i moj paliti gume na suhom :D

duje87:

--- Citat: BlackNaranča - 29 Studeni, 2007, 20:08:10 ---
--- Citat: R@VeN - 29 Studeni, 2007, 19:33:29 ---ovo izgleda ka da je ringišpil u lunaparku bzvz (moje mišljenje) :toothy9:

--- Kraj citata ---

ma ovi su mi najžešci sto voze 180 gillere, vec mi je jedan u zadru sto vozi 180 ovo reka i znaš što, ide mi na k**ra* i naj rade bi da mu mamu ***** pa neka se i dalje folira ispred mene kada na zadnje dize i vozi to...i ja bi da je moj jaci, a sagledaj malo moj je novi i košta isto kao i tvoj, da sam htio kupiti 180 kupia bi i to za 12000 kn a ne za 15500
pa mi govorite ta sranja, tvoj ide brzo, moj ide sporo ali zato barem izglea lipo i cuje se lipo za razliku od tvog ;)

--- Kraj citata ---

bravo

Nikon:

--- Citat: R@VeN - 29 Studeni, 2007, 19:33:29 ---ovo izgleda ka da je ringišpil u lunaparku bzvz (moje mišljenje) :toothy9:

--- Kraj citata ---

ma ovi su mi najžešci sto voze 180 gillere, vec mi je jedan u zadru sto vozi 180 ovo reka i znaš što, ide mi na k**ra* i naj rade bi da mu mamu ***** pa neka se i dalje folira ispred mene kada na zadnje dize i vozi to...i ja bi da je moj jaci, a sagledaj malo moj je novi i košta isto kao i tvoj, da sam htio kupiti 180 kupia bi i to za 12000 kn a ne za 15500
pa mi govorite ta sranja, tvoj ide brzo, moj ide sporo ali zato barem izglea lipo i cuje se lipo za razliku od tvog ;)

--- Kraj citata ---

TOOOO facooo  :headbang:

moj uzor !!!!!

BlackNaranča:

--- Citat: Nikon - 29 Studeni, 2007, 20:49:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

TOOOO facooo  :headbang:

moj uzor !!!!!

--- Kraj citata ---

kzupija sam novi motor, a reka san da se bolje cuje jer ima muziku, nisi skuzia foru, a ono nije sam krenija nego mi j bilo dosta ne zelim muciti motor s time, jer kada se vrti ajd ajd jos i nkekako ali kada plai gume onda se motor muci pa sam pustija kocnicu i nastavia dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju