Ostalo > Motocikli

suzuki dr600

(1/15) > >>

Luksy:
ima li netko kakva iskustva sa navedenim motorom

Marino1907:
O DR600 se nema šta puno govorit 600ccm jedan cilindar ako je dobro uštelan i redovito se servisira i pazi se da ne ostane bez ulja jako,jako,jako dugo se vozi i ljepo ide.Ja sam osobno imao prilike u servisu smo za gazdu sređivali dr650,prerada na supermoto ali to je bila mašina bez alnasera,naravno samo dekompresor.Šta se tiče snage,brutalno,krajnja solidno potrošnja oko 7-8 lit kada se pritišće samo meni osobno falio alnaser inače pali on ko apn kada je sve kako treba ali ipak treba to znat upalit na dekompresor,kada se ispraksiraš ide to bez problema u svakom slučaju bez nekih velikih primjedbi. :headbang:

Drnda:
42 ks mislim, 1cyl, ide prebrutalno motor, bolje od xta i novog i staroga, savrsen za supermoto po meni... nije skup polovan, nezz kako je za dijelove , ali mislim da dosta ih pase i sa drugih motora, rama mi se cini ista kao i na xt te generacije...

SRAD:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Prosinac, 2010, 20:23:54 ---42 ks mislim, 1cyl, ide prebrutalno motor, bolje od xta i novog i staroga, savrsen za supermoto po meni... nije skup polovan, nezz kako je za dijelove , ali mislim da dosta ih pase i sa drugih motora, rama mi se cini ista kao i na xt te generacije...

--- Kraj citata ---

Ne odgovaraju mašine sa XT-a na DR-a. Ako kupuješ takav tip težeg univerzalnog motora radije pogledaj Yamahu XT 600 jer je puno zastupljenija po pitanju novih i polovnih dijelova.

Drnda:
ma ima god dana da sam trebao uzeti dr600 pa sam se malo raspitivao i gledao, a po slikama mi se rama jednog i drugog cini ista pa sam samo rekao da mislim da bi mogle odgovarati.. a znam da je motor brutala i bolji je od te godine xta 600, i ixt je brutala, ali tvornicka mana mu je da mu ventili se brzo rastelaju i da gumice spale se i onda mjesa ulje i bengu.. frendova sam vozio neko vrijeme i 3 puta je mjenjano to.. dok je bio nov prije nego je dosao do 5 tisuca vec je mjenjao, a i po netu ih ima masa sto imaju iste probleme... ali ti motori su pravi... dok se ne naviknes na njega ruke ce te bolit nakon vremena potrebnog da iz prve dodjes do 5 brzine.. ali zato u 3 brzini puknem po gasu, on skace na zadnji samo tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju