Općenito > Propisi
65km/h(po gpsu) u naselju di je ograničenje 50km/h, multanova
efz:
Ja sam cuo i od murjaka za ovo da ispod 0°C multanova kao nije bazdarena (tako nesto).............e sada koliko to prolazi kod suca za prekrsaje nemam pojma :dontknow:, bio sam ovaj mjesec kod suca i ubije te u pojam, neda ti do rijeci doc, samo gleda i cita s prijave koju je murjak napisao a ono kaj sam ja imao za rec nezeli cut........al svejedno mislim da cu se uspijet izvuc, posto se policajac nije vec 2 puta pojavio na sudu :redface:
stipe:
500kn nije puno...
kad dobijes kaznu napisi zalbu, napisi da je istina sve sto pise (da si prekoracio brzinu i sve to) ali buduci da nisi prije kaznjavan, trazis da ti daju mjeru upozorenja...
ja pretprosli tjedan bio na sudu i to mi uredno proslo... sa 500kn kazne i 100 sudskih troskova, pao sam samo na 100 sudiskih troskova...
steeef:
sve ti ovisi od murjaka i kak su naštelali radar..
ako je ograničenje 50 onda ga stave na recimo 70 i slika sve kaj ide prek 70 da ima za naplatit bar nešt..jer onda dok ti odbiju 10 na sat još mu uvijek ostane tih kao 10..pa ak već pišu izvještaj da pišu za veću lovu...
Pupo:
A vidjet će mo. Kroz koliko otprilike stigne čestitka?
PS Tko je rekao da nisam prije kažnjavan :toothy3: Stvar je da imam od prije jednu pi*dariju, od koje treba proći 2 godine da mi se briše iz registra, pa će mi biti čupavo ako sad ovo dobijem :(
DeLUX:
prvi dan vozačke išli na more i u tuhobiću me slikali, a nisam ni znao..
prije kojih mjesec dana došla kazna 1000kn a vozio sam 71 km/h :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju