Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Kako se gine na skuteru - nenošenje kacige

<< < (4/4)

MaLi_OdvALjivAc:
jeste, to je to, ali suvisno je raspravljati o tome vise, neki je o5 nece nikada nositi..

p.s. mozes da editujes post, ne da pises jedan po jedan ako si nesto zab :hello:

TheBili:

--- Citat: Genesis051 - 28 Studeni, 2007, 22:12:49 ---... pa i dalje ne nosi(te) svoju kacigu...
Ima i jedna izjava s "inostranog" foruma, koju sam već negdje upisao na našem:
Nositi kacigu na ruci u vožnji (na motoru/skuteru) je isto, k'o i poći na seks sa prostitutkom iz Kenije, i imati kondom u džepu...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :icon_biggrin:

Genesis051:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 28 Studeni, 2007, 22:15:37 ---jeste, to je to, ali suvisno je raspravljati o tome vise, neki je o5 nece nikada nositi..

p.s. mozes da editujes post, ne da pises jedan po jedan ako si nesto zab :hello:

--- Kraj citata ---
Imaš pravo... nekima se ne da dokazat...
(...a jedan po jedan pišem, jer ne znam editirat...  :toothy3: )

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Genesis051 - 29 Studeni, 2007, 01:01:50 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 28 Studeni, 2007, 22:15:37 ---jeste, to je to, ali suvisno je raspravljati o tome vise, neki je o5 nece nikada nositi..

--- Kraj citata ---
Imaš pravo... nekima se ne da dokazat...
(...a jedan po jedan pišem, jer ne znam editirat...  :toothy3: )

--- Kraj citata ---

tu gde kliknes da me citiras- "citat" , odmah pored imas pise ti "uredi" ima nacrtan papiric i olovka, samo kliknes  tu, popravis u postu sta ne valja, cela nauka

Punisher:
Ljudovi nosite kacigu !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju