Općenito > Slike i filmovi o skuterima
koji kreten
Jump33r:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2010, 00:30:49 ---jesi ti svoj skuter vozio preko 50... za tu namjenu postoji MOTOCIKL
--- Kraj citata ---
Da, jedan put san uspija uvatit nekih 60-65,ali kako ga nisan moga obuzdat mora san ciljat ZID.. ;D
Drnda:
onda bi ti preporucija ili da ostavis sve to ili da naucis vozit.. a za tvoju informaciju , skuteri nisu za ciljanje zidova..
de ne pricajte gluposti, lik je kupio motor i radi sa njim sto ga je volja, tko ste vi da sudite...
Faba:
--- Citat: Jump33r - 28 Prosinac, 2010, 00:34:32 ---Da, jedan put san uspija uvatit nekih 60-65,ali kako ga nisan moga obuzdat mora san ciljat ZID.. ;D
--- Kraj citata ---
daj se bannaj
Jump33r:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2010, 00:36:14 ---onda bi ti preporucija ili da ostavis sve to ili da naucis vozit.. a za tvoju informaciju , skuteri nisu za ciljanje zidova..
de ne pricajte gluposti, lik je kupio motor i radi sa njim sto ga je volja, tko ste vi da sudite...
--- Kraj citata ---
Ma znan ja to, ali kad se nemos drugacije zaustavit.. :dontknow:
Tko njemu ode sudi,ja nekazen nista neka on radi s motoron sta god zeli,njegov motor njegova stvar.... Ali svako ima pravo na svoje mišljenje... :hmh:
I ne zaboravite onu glavnu : SVITU MOJ IMA NAS SVAKAKVIH NIJE NIKOME ZA RUGAT SE.. ;D
Drnda:
u redu ne sudite mu... de bannaj se ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju