Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako ustelat due + (minarelli)?
Honda x8-rs:
smjesu radim sam stavljam.. tako da je to dobro... malo se zna zadimit... tj. nije da je premalo ulja... dizne su veće i sve to tako da me nije strah da će zaribati ili nešto tako nego me sada zanima pitanje dal je to toliko do karba ili?? i dali su rolice 3,6 dobre na poliniju sa 9 rolica??
Faba:
--- Citat: Honda x8-rs - 05 Siječanj, 2011, 21:18:18 ---smjesu radim sam stavljam.. tako da je to dobro... malo se zna zadimit... tj. nije da je premalo ulja... dizne su veće i sve to tako da me nije strah da će zaribati ili nešto tako nego me sada zanima pitanje dal je to toliko do karba ili?? i dali su rolice 3,6 dobre na poliniju sa 9 rolica??
--- Kraj citata ---
plati nekom da ti nastela karb :sad3:
--- Citat: wonderkid - 05 Siječanj, 2011, 21:14:12 ---jeli smjesa nastelana dobro na karbu,ako nije u buducnosti ti nece biti u pitanju samo kupnja nove frge nego i termogrupe
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
u vezi rolica,gumy je imao 3,5 na MHR variu s 6 rolica,tako da ti vjerojatno trebaju lakse...
IGi-AeroX:
crveni je tvrdi od zutog centralnog jel da?..sa crvenim motor prije krece ako se ne varam? :dontknow:
Honda x8-rs:
ok... karb će biti gore drugi... mislim 19 ili 21... koji nadjem prije... samo me zanima koja gramaža da bude?? jer mi je to problem
wonderkid:
--- Citat: Honda x8-rs - 05 Siječanj, 2011, 21:18:18 ---smjesu radim sam stavljam.. tako da je to dobro... malo se zna zadimit... tj. nije da je premalo ulja... dizne su veće i sve to tako da me nije strah da će zaribati ili nešto tako nego me sada zanima pitanje dal je to toliko do karba ili?? i dali su rolice 3,6 dobre na poliniju sa 9 rolica??
--- Kraj citata ---
ne govorim ja za smjesu ulja i benzina nego za benzin i zrak i tu mora biti nastelan besprijekorno ili ode sve kvragu
--- Citat: IGi-AeroX - 05 Siječanj, 2011, 21:50:36 ---crveni je tvrdi od zutog centralnog jel da?..sa crvenim motor prije krece ako se ne varam? :dontknow:
--- Kraj citata ---
da,centralni nema veze sa startom,za to sluze federi kvacila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju