Tehnički kutak > Injection

malossi sport pucanje klipova

<< < (3/6) > >>

bmw m 5:
nece puknuti ako se pravilno odabere kompresija....i ako se mu se osigura vise goriva ugradnjom malossijevog ecu-a.....jer samo ugradnjom kita potrebno je i vise goriva koje ujedno i odvodi toplinu sa klipa...kao sto i prevelika kompresija dodatno opterecuje klip....

ivanm:
da su svi klipovi kovani ko na mhr temu ili polini evu a ne lijevani nebi samo tak pucali..
mislim da je riječ o lošoj kvaliteti materijala..
da zacvika zbog loše montaže to da, ili da pukne karika... ali da klip pukne ovak ko staklo, to ne..

ovo je "KLIP"

Zeljac:
evo stvarno neznam ja imam sve osim kita cak imam i malossi ecu i polini casicu sad mi fali jos kit ali vise bi zelio polini bas radi tih klipova jer ja kakve sam srece puknut ce ali ako kupim malossi kit kupit cu klip ovaj vartex i mislim da bi to onda trebalo igrat :D

wonderkid:

--- Citat: Zeljac - 28 Prosinac, 2010, 21:40:54 ---evo stvarno neznam ja imam sve osim kita cak imam i malossi ecu i polini casicu sad mi fali jos kit ali vise bi zelio polini bas radi tih klipova jer ja kakve sam srece puknut ce ali ako kupim malossi kit kupit cu klip ovaj vartex i mislim da bi to onda trebalo igrat :D

--- Kraj citata ---
nema ti zasto puknut kit ako se pravilno ugradi tj ako se pravilno postupa s njima,ovo o pucanju su po meni price za malu djecu

Zeljac:
a neznam ja i serijalu grijem taman dok otvorim vrata ulazna stavim jaknu zakljucam kucu stavim rukavice ovo ono 5 min radi na leru sig uvjek a serijala a kad bi imo kit ostavio bi i duze sta se tice montaze uvjek sam pazljiv oko toga sad neznam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju