Ostalo > Sportski kutak

LP

<< < (9/17) > >>

StreetRunner:
ma kakav Chelsea osigura prednost šta van je,satra će ga Liverpol doma samo tako.Jučer se nisu pokazali jer su igrali dosta zatvoreno i nisu baš previše riskirali.Milan će također dobit MUtd iako mi to nije drago ali finale ka i prošle godine
LIVERPOL-MILAN

aeroman:
Liverpool ima prednost što se mene tiče ako bude igro napadački,a ne ovak kukavički!Ja ovog Beniteza nikako ne kužim.Kako može staviti Zendena da igra??? ???Pa Zenden je prošlost davna.Belammy je isto prošlost,kakva su to pojačanja:Belammy,Zenden,Foowler,koji je njemu vrag????Benitez je svjetski trener i svaka mu čast ali ima takve prosere da to nemogu nikako skontat :dontknow: Inače volim Liverpool i žao mi što se prodao kao i većina Engleskih klubova ali  šta je tu je...Jer neko zna gdje ima neki Benitezov interwiu,jer stvarno me taj čovjek ubija u pojam :confused5:
Nema do Anfielda!!!Chelsea pada sa 3:1 :headbang: :headbang:
YOU"LL NEVER WALK ALONE!!!!!!

enigma:
zaboravljate da chels ima uigranu obranu, većinu tekmi u premiershipu su dobili s 1-0 i rijetko kad prime više od gola po utakmici...liverpool ima tog strašnog gerarda i igra cijele ekipe ovisi o njegovoj inspiraciji...

mourinhu fali samo taj trofej s chelsea i vjerujte...prolazi u finale...

što se tiče milana, nebi se čudio da prođu, iako njihova igra ovisi isključivo o kaki, manchester je puno kopletnija momčad...giggs i ronaldo su vrhunskih bočni igrači i vjerujem da će manchester dati iz nekog kontranapada gol i osigurat prolaz u finale...a onda, sve je moguće... :toothy9:

StreetRunner:
hebate jete vidili ovu u kupu uefa,Espanyol dobio Werdera 3-0.Čoviče ja mislin da je sve žive kladionice zaheba ka šta je i mene

enigma:
da gledao sam tekmu, werder je bio totalno razmontiran, jedna lopta do klosea nije došla...jedino mi se svidio naldo i diego..ostatak momčadi..katastrofa...

espanyol je igrao kao navijen...toliko o tome jeli dinamu mjesto u ligi prvaka...jedan espanyol bi ih zgazio 5-0..ne samo dinamo nego bilo koji naš klub...nažalost..

to je europski nogomet, trka, trka i požrtvovnost...kod nas igraju manekeni, čast izuzecima... :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju