Ostalo > Sportski kutak
LP
StreetRunner:
eeeeeeee ali real je s barcon lipo odigra.Ono je bila dobra utakmica
enigma:
to je bio pravi užitak gledati...utakmica za školske udžbenike...
kad sam prije toga gledao dinamo...ah..naša liga, niti inter i milan me nisu oduševili...
onaj messi je pravi top...svaka čast :icon_thumright:
Mr J:
--- Citat: enigma - 12 Ožujak, 2007, 09:36:56 ---to je bio pravi užitak gledati...utakmica za školske udžbenike...
kad sam prije toga gledao dinamo...ah..naša liga, niti inter i milan me nisu oduševili...
onaj messi je pravi top...svaka čast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Istina, vec dugo nisam gledao tako sadrzajnu i aktivnu tekmu, to samo jos i englezi mogu pruziti...
enigma:
danas se igraju prvi uzvrati četvrtfinala...prognoze?
valencia-chelsea (1-1 prva tekma).....ipak mislim da chelsea ima dovoljno jaku ekipu da mogu preskočit valenciu...
man utd - roma...(1-2 prva)...englezi idu dalje, ove godine u odličnoj formi igraju, naročito ronaldo.... :redface:
StreetRunner:
--- Citat: enigma - 10 Travanj, 2007, 10:07:10 ---danas se igraju prvi uzvrati četvrtfinala...prognoze?
valencia-chelsea (1-1 prva tekma).....ipak mislim da chelsea ima dovoljno jaku ekipu da mogu preskočit valenciu...
man utd - roma...(1-2 prva)...englezi idu dalje, ove godine u odličnoj formi igraju, naročito ronaldo.... :redface:
--- Kraj citata ---
ja se kladin na Valenciu i Manchester.Valencia mi se sviđa kao ekipa i volio b u finalu vidit Liverpol i Valenciu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju