Općenito > Propisi

registracija motora 50ccm

<< < (10/12) > >>

divljak_007:

--- Citat: bikloner - 06 Ožujak, 2011, 18:43:40 ---Moze jos samo potvrda toga?
Znaci samo s ugovorom i knjizicom vozila idem na tehnicki?

--- Kraj citata ---

takav slucaj sam ja imo,tehnicki te dode ravno 700kn i to sve placas u tehnickoj stanici al bez prometne il potvrde o tom da je motor odjavljen tj. da je promjetna vracena policiji nemres nis

bikloner:
Ja sam sve u policiji platio osim prijave tehnickog (115 kn) i eko naknade (68 kn) i velim, 610 kn sve ukupno, a bio je odjavljen..
Rekla mi je zenska u heinzelovoj da mi je jeftinije ako sve ostalo platim kod njih, al bas toliko.. :S
Ne znam u cem je stvar, al ja zadovoljan.. :D

crovex007:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2011, 16:40:28 ---Sa odjavljenim knjizicama i osobnom kartom odes na tehnicki (ako si kupio odjavljen skuter, onda trebas i kupoprodajni ugovor). Tamo uplatis osiguranje (ako u stanici postoji ta mogucnost, a u vecini njih postoji), obavis tehnicki i platis sve zivo i nezivo (cestarina, okolis itd).
Onda sa novom prometnom odes u policiju da ti ju potvrde i sa potvrdjenom prometnom se vracas na tehnicki gdje ti daju tablicu kad vide da si potvrdio prometnu.

To je to

--- Kraj citata ---

A daj reci, jel ti ju oni montiraju ili ti ju samo uvale u kandže?? :dontknow:

BilyPiton:
daju ti ju u ručice   u najlonu i onda sam si zašerafiš ili s popnitnama  :headbang:

crovex007:

--- Citat: BilyPiton - 21 Ožujak, 2011, 21:19:50 ---daju ti ju u ručice   u najlonu i onda sam si zašerafiš ili s popnitnama  :headbang:

--- Kraj citata ---

Šerafi i to, di ću to nabavit u blizini? Koja p.m., ja sam mislio oni to gospodski srede  :frajer: Spremam se sad za koji dan prvi put pa me sve neka takva glupa pitanja šoraju...

Šta su popnitne? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju